Breaking News

Συγκινεί ο John Travolta: Χόρεψε με την κόρη του στη μνήμη της συζύγου του (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 12 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, η ηθοποιός και σύζυγος του John Travolta, η Kelly Preston, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο 66χρονος διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και χορευτής ήταν μαζί με την Kelly Preston από το 1991 και απέκτησαν τρία παιδιά: την 20χρονη Ella, τον 9χρονο Benjamin και τον Jett, ο οποίος σκοτώθηκε σε ατύχημα, σε ηλικία 16 ετών, τον Ιανουάριο του 2009 στις Μπαχάμες, όπου είχε πάει διακοπές.

Ο John Travolta είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram, ενώ εκπρόσωπος της οικογένειας είχε μιλήσει στο People. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...

Χθες ανέβασε βίντεο στο Instagram, που τον δείχνει να χορεύει με την Ella στη μνήμη της συζύγου του και μητέρας της κόρης του.

«Η κόρη μου Ella κι εγώ χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς. Μία από τις αγαπημένες συνήθειες της Kelly ήταν να χορεύει μαζί μου» έγραψε στη λεζάντα, συγκινώντας τους followers του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My daughter @ella.travolta and I dancing in memory of momma. One of Kelly’s favorite things, dancing with me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta) στις


Τον περασμένο Μάιο είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram με τη σύζυγό του - πριν φύγει από τη ζωή - και τα παιδιά τους, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.



Η τελευταία ανάρτηση της Kelly Preston στο Instagram ήταν τον Ιούνιο, την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα.