Breaking News

The Ellen DeGeneres Show: Απολύθηκαν τρεις παραγωγοί εν μέσω καταγγελιών

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος του BBC, τρεις κορυφαίοι παραγωγοί του «The Ellen DeGeneres Show» απολύθηκαν εν μέσω ισχυρισμών για κακή συμπεριφορά και σeξουαλική παρεvόχληση.

Σύμφωνα με το BBC, ένας εκπρόσωπος της Warner Bros επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή έχει «χωρίσει τους δρόμους της» με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Ed Glavin και Kevin Leman και τον συν-εκτελεστικό παραγωγό Jonathan Norman.

Κάποιοι κατηγόρησαν τον Ed Glavin για ακατάλληλo άγγιγμα και εκφoβισμό. Οι Kevin Leman και Jonathan Norman κατηγορήθηκαν, επίσης, για κακή συμπεριφορά και σeξουαλική παρενόχληση από πρώην προσωπικό.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του στο Buzzfeed News, ο Leman αρνήθηκε «κάθε είδους σeξουαλική αvάρμοστη συμπεριφορά». Επίσης, ο Norman αρνήθηκε «κατηγορηματικά 100% αυτούς τους ισχυρισμούς», ενώ ο Glavin δεν απάντησε δημοσίως.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο, όταν το BuzzFeed News δημοσίευσε έκθεση, όπου νυν και πρώην υπάλληλοι υποστήριξαν ανώνυμα ότι βίωσαν κακoπoιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της εργασίας τους στην εκπομπή, η οποία έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy από την πρώτη της προβολή το 2003.

Η Ellen DeGeneres είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εσωτερική έρευνα, ενώ - σύμφωνα με το Hollywood Reporter - απολογήθηκε με μήνυμά της προς το προσωπικό, ωστόσο επιχείρησε και να αποποιηθεί των ευθυνών της.

Αφού τόνισε ότι «λυπάται πολύ γι' αυτό που έχει γίνει», υποστήριξε ότι «παραπλανήθηκε από ανθρώπους που εργάζονται μαζί της». Όπως σημείωσε, το σόου γιγαντώθηκε και βασίστηκε πάνω τους για να κάνουν τη δουλειά της, καθώς δεν θα μπορούσε να ηγηθεί στα πάντα.

«Προφανώς ορισμένοι δεν έκαναν τη δουλειά τους» τόνισε η Ellen DeGeneres, που ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό και επισήμανε ότι «χαίρεται που της γνωστοποιήθηκαν τα ζητήματα».

Όπως αναφέρει το BBC, ένας πλήθος διασημοτήτων, όπως η τραγουδίστρια Katy Perry και ο κωμικός Kevin Hart, πήραν θέση υπέρ της Ellen DeGeneres. Ωστόσο, άλλοι διάσημοι υποστήριξαν τις κατηγορίες εναντίον του σόου, ανάμεσά τους ο ηθοποιός Brad Garrett.