Breaking News

Θετικός στον κορονοϊό ο Silvio Berlusconi

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Silvio Berlusconi, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πλέον είναι απομονωμένος στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει ο Guardian, το πολιτικό του κόμμα, Forza Italia, ανακοίνωσε ότι έκανε ένα προληπτικό τεστ, το οποίο επιβεβαίωσε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό. 

Ο 83χρονος Berlusconi θα μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του στο Arcore, κοντά στο Μιλάνο, από όπου θα συνεχίσει να εργάζεται, ανέφερε η δήλωση.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο γιατρός του, Alberto Zangrillo, δήλωσε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Berlusconi είναι ασυμπτωματικός.

Ο Berlusconi ενδέχεται να μολύνθηκε κατά την παραμονή του στη Σαρδηνία. Πρόσφατα καταγράφηκε στη βίλα του στην Costa Smeralda μαζί με τον Flavio Briatore, πρώην αφεντικό της ομάδας της Renault στη Formula 1, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του νυχτερινού κλαμπ Billionaire του νησιού, όπου βρέθηκαν τουλάχιστον εξήντα κρούσματα.

Ο Flavio Briatore είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά τη μόλυνσή του από τον ιό, ενώ τώρα είναι σε απομόνωση στο σπίτι του.

Η Σαρδηνία ήταν μια από τις ιταλικές περιοχές που επλήγησαν λιγότερο από την πανδημία, ωστόσο τον Αύγουστο τα κρούσματα αυξήθηκαν λόγω των τουριστών, επισημαίνει ο Guardian.