Breaking News

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μαρίας Βοσκοπούλου: Οι σπουδές, οι γονείς της και η νέα σειρά της ΕΡΤ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάντια Κοντογεώργη υποδέχθηκε στο «φλΕΡΤ» τη Μαρία Βοσκοπούλου, που παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Την κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου θα τη δούμε να υποδύεται την Παγιέτ στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια»...

Για τη 19χρονη ηθοποιό θα είναι η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Πριν δύο χρόνια είχε μία μικρή συμμετοχή σε μια ξένη ταινία, όπως επισήμανε η ίδια.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά από τον Ιούλιο. Εγώ θα υποδύομαι τη 18χρονη Παγιέτ, που είναι ανιψιά της Κατερίνας Παπουτσάκη (Μαίρη) και του Μελέτη Ηλία (Στέλιος). Αρχικά θα είναι guest ρόλος για ένα επεισόδιο» αποκάλυψε η Μαρία Βοσκοπούλου.

Και τόνισε στη συνέχεια για τους γονείς της: «Η αλήθεια είναι ότι τη μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη, την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Η τελευταία σειρά που έκανε ήταν όταν γεννήθηκα. Τον μπαμπά μου τον έβλεπα και τον βλέπω πάντα καλλιτεχνικά. Αυτό είναι καλό γιατί με βοήθησε στο να χειριστώ κάποια πράγματα».

«Δεν έχω πάει σε κάποια δραματική σχολή, αλλά θέλω να το κάνω. Προς το παρόν σπουδάζω Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις... Θα ήθελα να βρω έναν τρόπο μαγικό να τα συνδυάσω» είπε, μεταξύ άλλων, στη Νάντια Κοντογεώργη.

Δείτε τη συνέντευξη.