Breaking News

Αντίνοος Αλμπάνης: O... «Ήλιος» και η εξομολόγησή του για τη μάχη με τον καρκίνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αντίνοος Αλμπάνης φιλοξενήθηκε στην πρεμιέρα του «The 2night Show», όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σειρά του ΑNT1 «Ήλιος», στην οποία πρωταγωνιστεί και που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή.

Επίσης, μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξήγησε γιατί το θεωρεί «παράσημο» στη ζωή του. 

«Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Τώρα πια, που έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας, επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο, καλύτερα. Δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι νίκησα τον καρκίνο, προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι. Είναι σπουδαίο να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε» είπε, μεταξύ άλλων, στον παρουσιαστή.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο του 2019 ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα πως ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Η συνέντευξη των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε με ένα απολαυστικό παιχνίδι. Δείτε το βίντεο.