Breaking News

Γιώργος Μαυρίδης: «Στο Μεξικό είδαμε πράγματα και καταστάσεις απίστευτες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την περιπέτειά του στο Μεξικό μίλησε στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist και παρουσιαστής της εκπομπής «Into the Skin» του Open και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στην Αθήνα, μετά την κράτησή τους στο αεροδρόμιο του Μεξικού.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε εμφανώς εκνευρισμένος για τις ανακρίβειες που ειπώθηκαν, απορώντας πώς τον δίκασαν χωρίς να τον ρωτήσουν και συνέχισε, εξηγώντας τι συνέβη στο Μεξικό. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ήμασταν μια ομάδα τεσσάρων ανθρώπων, που πήγαμε στο Μεξικό να κάνουμε γυρίσματα και να περάσουμε καλά. Ο προορισμός ήταν να πάμε Μεξικό και μετά Βραζιλία, για έναν μήνα συνολικά. Κατεβήκαμε στο Μεξικό, επειδή έχω έναν πολύ καλό φίλο Μεξικανό εδώ και δέκα χρόνια, που του έκανα τατουάζ. Δήλωσα τη διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο αυτού του ανθρώπου. Το ένα το παιδί από την ομάδα μας έχει συγγενείς στο Μεξικό. Δε δέχονταν ότι θα μείνω σε έναν φίλο μου και μου έλεγαν ποιο είναι το ξενοδοχείο. Τους απάντησα ότι δεν έχω ξενοδοχείο, καθώς θα με φιλοξενήσει ένας φίλος μου. Δεν το δέχτηκαν, ήθελαν να δηλώσω ένα ξενοδοχείο...

Πήραν τα διαβατήριά μας και τα κινητά, μας πήραν τα πάντα... Ήμασταν σε ένα κελί και για 12 ώρες και δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανέναν, ούτε στην πρεσβεία, Δεν μας έδιναν επίτηδες νερό και φαγητό.  Σε κάποια φάση νευριάσαμε και ρωτούσαμε "Πείτε μας παιδιά τι κάναμε; Για ποιο λόγο μας συλλάβατε; Μας έχετε απαγάγει;". Και το ξενοδοχείο να μην ήταν σωστό, ήταν αυτή συμπεριφορά; Κάποια στιγμή το φουντώσαμε κι εμείς και δημιουργήσαμε επεισόδιο γιατί θα μέναμε εκεί ούτε κι εγώ ξέρω μέχρι πότε. 

Πήραμε τηλέφωνο, μας χλεύαζαν, μας ειρωνεύονταν. Μας άφησαν να πάρουμε τηλέφωνο στους δικούς μας από απόκρυψη. Να παίρνουμε τρεις η ώρα το βράδυ από απόκρυψη στους δικούς μας ότι είμαστε στη φυλακή. Μείναμε τρεις νύχτες, δε θα σου πω συμπεριφορά και καταπάτηση δικαιωμάτων, το τερμάτισαν, το ισοπέδωσαν... Για να κάνουμε τηλέφωνο συνέχεια μαλώναμε... 

Μας έστειλαν Αθήνα, με το έτσι θέλω... Δεν μπήκαμε ποτέ στο αεροπλάνο (σ.σ. ειπώθηκε ότι μπήκαν την πρώτη φορά στο αεροπλάνο και τους κατέβασαν, μετά από επεισόδιο), δε μαλώσαμε με κανέναν πιλότο. Επίτηδες δεν μπήκαμε γιατί αν μπαίναμε και κάναμε αυτό που ήθελαν για ακόμα μια φορά... μας έκαναν ότι ήθελαν σαν τσουβάλια. Είδαμε πράγματα και καταστάσεις απίστευτες, οι άνθρωποι δεν πάνε καλά. Είναι παρανοϊκοί.

Εσείς προσπαθήστε να μην δικάζετε τους ανθρώπους. Εμένα με δικάσατε. Έχω μάνα και οικογένεια και γράψατε μέχρι και για ναρκωτικά και πως ήμουν αγενής. Για το κανάλι που γράψατε ότι είναι δυσαρεστημένο, θα σας απαντήσει με επιστολή που θα δημοσιεύσει».