Breaking News

Big Brother: Αποχώρησε ο Jay Prodan - Οι δύο νέοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, o Χρήστος Μακρίδης και ο Jay Prodan ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Big Brother και το βράδυ της Παρασκευής περίμεναν με αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του 24χρονου Jay Prodan από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη, καθώς μπήκε στο σπίτι ένας νέος παίκτης, ο 22χρονος Βλαδίμηρος Νικόλα από την Κύπρο, ο οποίος είναι personal trainer, ενώ ολοκληρώνει και τις σπουδές τους ως μοντέρ. Ο νέος παίκτης δήλωσε, πριν μπει στο σπίτι:

«Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο, που έχει περάσει φτώχεια και ενδοoικογενειακή βiα. Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα κάποτε να ασκεί βiα στη μάνα μου. Γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά τυραννική, οπότε αυτό μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα, που δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι».


Μετά την αποχώρηση του Jay Prodan ακολούθησε νέα έκπληξη, όταν μπήκε στο σπίτι και μία νέα παίκτρια, η 53χρονη Βασιλική Χάνου.

Να σημειωθεί ότι τα δίδυμα αδέλφια, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής, αποκάλυψαν την αποστολή τους, ότι όλη την εβδομάδα λειτουργούσαν σαν ένα άτομο, ώστε να μην αντιληφθεί κανένας πως εναλλάσσονταν στους χώρους του σπιτιού.

Δείτε τα βίντεο.

Η αποχώρηση του Jay Prodan


Η παρουσίαση του νέου παίκτη Βλαδίμηρου Νικόλα 



Η είσοδος του Βλαδίμηρου στο σπίτι



 Η αποκάλυψη των διδύμων



Η είσοδος της Βασιλικής το σπίτι



Οι δηλώσεις του Jay Prodan