Breaking News

Kaia Gerber: Η τρυφερή φωτογραφία με τη φίλη της στα 19α γενέθλιά της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η κόρη της Cindy Crawford, το όμορφο μοντέλο Kaia Gerber, γιόρτασε τα 19α γενέθλια και ακολούθησαν δεκάδες αναρτήσεις στο Instagram από τους φίλους και τους συγγενείς της, που βρέθηκαν στο πάρτι.

Ανάμεσά τους και η κολλητή της Heather Sage, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της, που δείχνει τις δύο φίλες να φιλιούνται.

Η φωτογραφία αφήνει υπόνοιες ότι φιλήθηκαν στο στόμα, ωστόσο είναι προφανές ότι το στιγμιότυπο είναι χαρακτηριστικό της στενής φιλίας που τις συνδέει, με τη Heather Sage να αναφέρει στη λεζάντα ότι την αγαπάει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Kaia φημολογείται ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια μιας ρομαντικής γνωριμίας με τον 23χρονο Αυστραλό ηθοποιό Jacob Elordi. Να σημειωθεί ότι το περασμένο έτος είχε έρθει πολύ κοντά με τον Pete Davidson, τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ariana Grande...

«Χρόνια πολλά στη μικρή μου πριγκίπισσα» έγραψε μεταξύ άλλων, η διάσημη μητέρα της, Cindy Crawford, σε φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, που μοιράστηκε με τους followers της.

Τρυφερή ήταν και η φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, που δημοσίευσε ο 21χρονος αδερφός της Presley, που είναι, επίσης, μοντέλο. «Χρόνια πολλά στο κίνητρό μου. Σ' αγαπώ από την πρώτη μέρα. Θα είμαι πάντα εδώ για σένα... μην το ξεχνάς. Σ' αγαπώ, Presley» έγραψε στη λεζάντα.

Ανάρτηση για τα γενέθλιά της έκανε και ο πατέρας της, Rande Gerber, ο οποίος ευχήθηκε στον «μικρό του άγγελο», ενώ εξέφρασε την αγάπη του.

Δείτε τις αναρτήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

birthday baby 💞 je t’aimeeeee !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather Sage 🕊 (@heathersblair) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday to my motivation. I love you day 1 lil sis. I’ll always be here for you.. don’t forget that. Love, Presley.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Presley Gerber (@presleygerber) στις