Breaking News

Big Brother - Η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου: «Δεν έχω ολοκληρώσει με γυναίκα» - Ποιος κέρδισε το «βέτο»; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 22χρονος Βλαδίμηρος Νικόλα κατάγεται από την Κύπρο και ζει με τη μητέρα του. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ. Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για εκείνον και τη μητέρα του. 

Στο βιογραφικό του, που είχε δημοσιεύσει ο ΣΚΑΪ, αναφερόταν ότι δεν έχει ολοκληρώσει εpωτικά με κοπέλα. 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Βλαδίμηρος εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει δύο σχέσεις. Η πρώτη δεν κράτησε πολύ, ενώ με τη δεύτερη χώρισε γιατί εργαζόταν πολλές ώρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τη συνδυάσει με τη δουλειά του. Όπως είπε, με καμία από τις δύο κοπέλες δεν ολοκλήρωσε εpωτικά. 

Ο Βλαδίμηρος εξομολογήθηκε ότι για να κάνει σeξ πρέπει να έχει αισθήματα για την κοπέλα, τονίζοντας ότι δεν θα έκανε one nίght stand. 

«Έβλεπα πώς ταλαιπωρούνταν η μητέρα μου, που προσπαθούσε να κάνει κάποια σχέση και πάντα υπήρχε μία κοροϊδία από την άλλη πλευρά. Οπότε, εμένα αυτό με επηρέασε και είπα ότι δε θέλω να είμαι ο άντρας από την άλλη πλευρά που προκαλεί τέτοιο πρόβλημα. Γι' αυτό δε θέλω να εκμεταλλεύομαι την κοπέλα» εξήγησε στο δωμάτιο επικοινωνίας στον Big Brother.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης έγινε και ο αγώνας για το «βέτο», τον οποίο κέρδισε ξανά ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να σώσει κάποιον συμπαίκτη του ή τον εαυτό του στην επόμενη διαδικασία αποχώρησης.

Δείτε τα βίντεο.