Breaking News

Κ. Παναγοπούλου: Η ζωή της, το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν μικρή και η μεταγραφή της στο Mega (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν συνηθίζει να παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Αργά το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στο «The 2night Show» για τη ζωή της και περιέγραψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, αποκαλύπτοντας πως είναι άνθρωπος των άκρων.

«Στις πρώτες τάξεις του δημοτικού ήθελα να γίνω ηθοποιός γιατί έβλεπα την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν δοκίμασα ποτέ... δεν έχω κανένα ταλέντο στην ηθοποιία και ευτυχώς εγκατέλειψα το όνειρο μικρή, για το καλό του θεάτρου» εξομολογήθηκε με χιούμορ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επίσης, η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, το  βελούδινο «διαζύγιο» με το Star μετά από 7 χρόνια συνεργασίας και τη μεταγραφή της στο Mega, όπου έκανε πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο παρουσιάζει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

«Το διαζύγιό μου με το Star ήταν βελούδινο. Το συμβόλαιό μου έληγε το Δεκέμβριο και υπό κανονικές συνθήκες θα εργαζόμουν ακόμα εκεί. Το συζήτησα γιατί ένιωθα να κλείνει ένας πρώτος κύκλος στο κανάλι. Ένιωθα λίγο περίεργα και είχα μία άλλη πρόταση εκείνη την εποχή. Όταν ήρθε η πρόταση από το Mega ήμουν πια σίγουρη ότι ήταν αυτό που ήθελα να κάνω και προς τιμήν τους στο Star το αντιλήφθηκαν και με αποδέσμευσαν» αποκάλυψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε τη συνέντευξη.