Breaking News

Big Brother - Μικρούτσικος: «Θα τον ρωτούσα για τα πάντα και θα ήμουν καταπέλτης - Ο ΣΚΑΪ δεν ήθελε για λόγους ευαισθησίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο γνωστό θέμα με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος αποβλήθηκε από το Big Brother, αναφέρθηκαν στην έναρξη του live της Παρασκευής ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε τα «καρφιά» του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά (χωρίς να αναφέρει όνομα), που αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να μην αναπαράγει όσα συμβαίνουν στο Big Brother, ενώ στη συνέχεια είπε, μεταξύ άλλων:

«Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ευαισθησία και ταχύτητα το απομόνωσε. Έκοψε το live streaming και δεν έπαιξε ποτέ κανένα στιγμιότυπο. Ούτε το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ούτε ότι φώναξε ο Big Brother τον Αντώνη. Αρκέστηκε σε μία ανακοίνωση. Το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία για να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Να κόψει αυτή την κεφαλή σύριζα και να το σταματήσει...

Όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Υπάρχει έγνοια για τον τηλεθεατή. Υπάρχει και κάτι που διαφωνώ και θα ήθελα να το πω: Μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, ηθική και ευαισθησία... Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτα;

Εγώ πρότεινα στον σταθμό να ξεκινήσει σήμερα η εκπομπή, έχοντας απέναντι τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και να του κάνω συνέντευξη για μία ώρα. Θα τον ρωτούσα για τα πάντα και θα ήμουν καταπέλτης. Θα ήμουν καταλυτικός και δε θα άφηνα τίποτα αναπάντητο... Ο ΣΚΑΪ δεν ήθελε για λόγους ευαισθησίας.»