Breaking News

My Style Rocks (Επεισόδιο 11) - Κουδουνάρης: «Αν δεν συμφωνείς μ' αυτό, κακώς ήρθες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Γεωργιάδου είχε μπει στο My Style Rocks στις αρχές της εβδομάδας, κερδίζοντας με τις εμφανίσεις της τους κριτές, με αποτέλεσμα να βρεθεί τρεις φορές στις δύο πρώτες θέσεις, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να πάρει κάποια νίκη.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου η Τζένη Γεωργιάδου θεώρησε προσβλητική την κριτική που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης για την εμφάνιση της Αρετής Λις. Συγκεκριμένα αντέδρασε γιατί θεώρησε ότι ο κριτής αναφέρθηκε στα κιλά της συμπαίκτριάς της. 

Από την πλευρά του ο Στέλιος Κουδουνάρης απάντησε: «Εγώ σαν Στέλιος Κουδουνάρης και σαν σχεδιαστής και επαγγελματίας θεωρώ ότι όλα τα ρούχα δεν πάνε σε όλους τους ανθρώπους. Είπα ότι αυτή η φούστα δεν της ταιριάζει επειδή έχει πιο ανοιχτή περιφέρεια κι αδύνατα πόδια».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Άμα είναι ο καθένας να φορά ότι του κατέβει και να έρχεται εδώ πέρα και να μην μπορούμε να πούμε "Σου πάει, σε παχαίνει, σε κονταίνει, σε ψηλώνει", να πάμε όλοι σπίτια μας και να τελειώνουμε. Δηλαδή, θεωρείς ότι έχω προσβάλει την Αρετή για το σώμα της; Δεν έχεις ακούσει καλά και έχεις καταλάβει κάτι λάθος. Εγώ είμαι υπέρμαχος της αγάπης για το σώμα. Η κάθε γυναίκα και ο κάθε άντρας πρέπει να αγαπά τον εαυτό του και να ντύνεται με τα ρούχα που επιθυμεί, φτάνει να μην προσβάλει και να μην καταπατά τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων... Τα ρούχα δεν πάνε σε όλους. Αν δεν συμφωνείς μ' αυτό, κακώς ήρθες».

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, μετά τη βαθμολογία των κριτών, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Αρετή Λις και η Κωνσταντίνα Παγάνη. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες και ανέδειξαν νικήτρια την Κωνσταντίνα Παγάνη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 11 στο 3ο βίντεο.