Breaking News

Δ. Μπάρκα για το διαζύγιο των γονιών της: «Ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το διαζύγιο των γονιών μίλησε η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή τις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τον Chris Martin.

«Το διαζύγιό μας είναι καλύτερο από το γάμο μας» είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία είχε παντρευτεί το 2003 τον μουσικό Chris Martin και απέκτησαν δύο παιδιά. Το Μάρτιο του 2014 έγινε γνωστό ότι χώρισαν, με το διαζύγιό τους να εκδίδεται περίπου δύο χρόνια μετά. Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ η Gwyneth Paltrow είναι παντρεμένη από το 2018 με τον Brad Falchuk.

H νεαρή ηθοποιός - κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου - και παρουσιάστρια είπε στην εκπομπή της στο Mega:

«Οι άνθρωποι που έχουν ένα δημόσιο βήμα, είναι ωραίο κάποιες φορές να γίνονται παραδείγματα και να δίνουν δύναμη. Δηλαδή, τα διαζύγια ακόμα και τώρα είναι θέμα ταμπού. Έχω γνωρίσει γυναίκες, οι οποίες δεν το τολμούν, ενώ δεν είναι ευτυχισμένες, για τα παιδιά. Αυτό, καλώς ή κακώς, είναι άσχημο γιατί τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι. Αν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, είναι ωραίο να βρίσκονται τρόποι.

Εμένα που οι γονείς μου χώρισαν και λατρεύονται, ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους. Άρα είναι ωραίο οι γονείς, που έχουν λόγο, να περνούν ωραία μηνύματα και να παίρνουν δύναμη οι άνθρωποι... Το καλό των παιδιών είναι πάντα η ευτυχία των γονέων. Αν είναι καλά οι γονείς θα είναι και τα παιδιά».