Breaking News

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα: Κατασχέθηκαν συνολικά 2.350 γραμμάρια κάνναβης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της περασμένη Πέμπτης (10-9-2020) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 30χρονος αλλοδαπός και μια 25χρονη ημεδαπή, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που διακινεί ναρκωτικές ουσίες σε παρακείμενη οδό, έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε άτομο που κινούνταν ύποπτα, με επακόλουθο ο ανωτέρω να απορρίψει στο έδαφος τσαντάκι και να τραπεί σε φυγή. Άμεσα τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν.

Στο τσαντάκι, που απέρριψε, βρέθηκαν 25 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 30 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα, που επακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 957 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 2.320 γραμμαρίων, 2 ζυγαριές ακριβείας και πλήθος από σακουλάκια επιμερισμού. Εντός της οικίας, ανευρέθη και συνελήφθη η 25χρονη ημεδαπή.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.