Breaking News

Είχαν κορονοϊό ο David και η Victoria Beckham;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο David και η Victoria Beckham - οι οποίοι βρέθηκαν το καλοκαίρι στη χώρα μας για διακοπές - φέρεται ότι μολύνθηκαν από τον κορονοϊό τον περασμένο Μάρτιο, ενώ μοίραζαν το χρόνο τους μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 45χρονος πρώην σταρ του ποδοσφαίρου και η 46χρονη σύζυγός του φοβήθηκαν ότι μετέδωσαν τον ιό, καθώς στη συνέχεια ασθένησαν αρκετοί από τους υπαλλήλους τους.

Το ζευγάρι μοίρασε το χρόνο του μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου από τις 5 έως τις 19 Μαρτίου, ταξιδεύοντας στο Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Cotswolds, το Μαϊάμι και στη συνέχεια ξανά πίσω στο Cotswolds, χωρίς να ξέρει πότε ακριβώς μολύνθηκε από τον ιό.


Στις 19 Μαρτίου βρέθηκαν στο σπίτι τους στο Cotswolds, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το lockdown στη Βρετανία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο David  Beckham άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία από το Μαϊάμι και κατά την επιστροφή του στο Cotswolds, ενώ στη συνέχεια και η Victoria ένιωσε πονόλαιμο και ανέβασε πυρετό.

«Ήταν το απόλυτο σενάριο τρόμου» είπε μία πηγή στη "The Sun", ενώ εξήγησε πώς ο David Beckham βρισκόταν στις ΗΠΑ για τις ανάγκες του συλλόγου του Inter Miami. H Victoria και τα παιδιά τους βρέθηκαν στο πλευρό του για να τον υποστηρίξουν.

Η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι αρρώστησαν αρκετοί από την ομάδα των Beckhams, συμπεριλαμβανομένων οδηγών και σωματοφυλάκων.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Victoria «πραγματικά πανικοβλήθηκε» και ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

«Ήταν τρομοκρατημένη ότι ίσως ήταν υπερ-μεταδότες και έκανε ό,τι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει τον μελλοντικό κίνδυνο» τόνισε η πηγή.

Επίσης, φέρεται να βοήθησαν τουλάχιστον δύο μέλη του προσωπικού που είχαν νοσήσει πιο σοβαρά.

Μετά την ανάρρωσή τους, ο  David και η Victoria Beckham υποβλήθηκαν σε τεστ για να διασφαλίσουν ότι δεν είχαν πλέον τον ιό, πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και την Ιταλία, καταλήγει το δημοσίευμα της Daily Mail.