Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε η Χρύσα Καβράκη - Η Καγιά ανακοίνωσε τα έπαθλα που θα κερδίσει ο νικητής (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 3 αποχώρησε η Χρύσα Καβράκη, η οποία ολοκλήρωσε νωρίς το ταξίδι της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του Star.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης απαιτητικής φωτογράφισης του φετινού GNTM, αγόρια και κoρίτσια ετοιμάστηκαν για το πρώτο «πλατό» του διαγωνισμού.

Η ιδιαίτερη και συναρπαστική διπλή φωτογράφηση για την καμπάνια «Είμαι εδώ για να μείνω», αποκάλυψε πολλά για τα φιλόδοξα μοντέλα καθώς, παρά τις αρχικές προβλέψεις, όλοι φαίνονται να είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι. 

Το GNTM επέστρεψε με υψηλότερες απαιτήσεις, αλλά και σπουδαία έπαθλα. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα έπαθλα, που είναι: Xρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star κι ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite models της Kendall Jenner (Elite London και Elite International).

Οι προετοιμασίες για την ώρα της κρίσης ξεκίνησαν και το εντυπωσιακό πλατό υποδέχθηκε για μια ακόμα χρονιά τους παίκτες. 

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν απέναντι στη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και κρίθηκαν για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.

Η καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας ήταν από τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Στη συνέχεια η Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση της Χρύσας Καβράκη, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Δείτε τα βίντεο.