Breaking News

Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα: Η τελευταία εμφάνισή τους στο «Καλοκαίρι #Not» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Καλοκαίρι #Not» είχε κάνει πρεμιέρα στο Open στις 6 Ιουλίου, με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Γκουντάρα - Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές τους Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου, δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, που έγιναν για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση.

Προχθές, Τετάρτη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα ενημέρωσαν τους τηλεθεατές ότι θα αποχωρήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα από την εκπομπή.

Μάλιστα η Νάταλι Κάκκαβα είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξήγησε ότι αυτή ήταν η συμφωνία τους με το κανάλι. Ο ίδιος θα επανέλθει, καθώς συμμετέχει στο «Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούργιου, που επιστρέφει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου...

Σήμερα, οι δύο παρουσιαστές εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στην εκπομπή, που ρίχνει τίτλους τέλους την επόμενη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Στο τέλος της εκπομπής οι δυο τους συγκινήθηκαν ξανά, ενώ η Ναταλί Κάκκαβα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Χθες ο Γκουντάρας εξήγησε και στους διαδικτυακούς του φίλους τους λόγους της αποχώρησής τους.

Δείτε το βίντεο και την ανάρτησή του.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επειδή πολλοί(και σας ευχαριστώ γι’αυτό❣️) με ρωτάτε,οφείλω να σας πω,πως αυτό το ωραίο τηλεοπτικό ταξίδι ολοκληρώνεται (όπως αρχικά είχαμε συμφωνήσει...)την Παρασκευή...💭Οφείλω στον εαυτό μου και στην οικογένεια μου(μετά από 52 εβδομάδες καθημερινής δουλειάς...),λίγες ημέρες ξεκούρασης‼️Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τα καθημερινά απίστευτα γλυκά σας μηνύματα...❣️,ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @opentvgr,στον @nkoklonis,στον @themismallis για την εμπιστοσύνη τους,ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους συνεργάτες🔝❤️και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κορίτσι μου @n.kakkava που κατάφερε για ακόμη μια φορά να με εκπλήξει ευχάριστα☑️Ραντεβού πρώτα ο Θεός,στις 14 του μήνα στο @eutixeite με την αγαπημένη μου @katken85❣️‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) στις