Breaking News

Αναστέλλονται ξανά τα γυρίσματα του «Batman» - Θετικός στον κορονοϊό ο Robert Pattinson

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διακόπηκαν για λίγες μέρες τα γυρίσματα για την ταινία «The Batman», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ το επόμενο έτος και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος του BBC, που επικαλείται τα αμερικανικά μέσα, ο λόγος είναι ότι ο πρωταγωνιστής Robert Pattinson βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τη Warner Bros, η οποία, όμως, δεν ανακοίνωσε το όνομα του ηθοποιού, απλά γνωστοποίησε ότι ένα μέλος από την ομάδα της παραγωγής τέθηκε σε απομόνωση.

«Ένα μέλος της παραγωγής του "The Batman" έχει βρεθεί θετικό στον  Covid-19 και τέθηκε σε απομόνωση σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρωτόκολλα. Τα γυρίσματα σταματούν προσωρινά» είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Warner Bros.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν μέσα στο 2020 στη Γλασκώβη, ωστόσο είχαν διακοπεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, 

Σύμφωνα με το BBC, το περιοδικό Vanity Fair ανέφερε ότι ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός μολύνθηκε από τον ιό λίγες ημέρες μετά την έναρξη των γυρισμάτων κοντά στο Λονδίνο.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η ταινία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021, αλλά το ξέσπασμα της πανδημίας μετακίνησε την πρεμιέρα για τον Οκτώβριο του 2021.