Breaking News

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» για τον Ανδρέα Παπανδρέου, το παιδί που θα ήθελε να είχε κάνει μαζί του και την απόφασή της να κοινωνήσει εν μέσω κορονοϊού. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Τον ρώτησα κάποια στιγμή πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Μου είπε "Εδώ επιβουλεύονται εμένα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να σε δεχτεί".  Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερο στον κόσμο στον τομέα της ανθρωπιάς, της υγείας, της πείνας και της φτώχειας. Θα ήθελα να κάνω πράγματα, τα οποία δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω.

Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% από τα όνειρά μου. Φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι το οποίο και να θέλω δεν μπορώ να το αποφύγω. Έχω πολλά πράγματα που να μου τον θυμίζουν. Κυρίως τα έχω "αποθηκευμένα" στην καρδιά και στο μυαλό μου. Έχω κι ένα μικρό σταυρουδάκι που μου είχε χαρίσει. Το φοράω τις περισσότερες μέρες του χρόνου.

Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα "βαρύ πακέτο" για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό, ίσως, οι άνδρες και δεν είμαι σε φάση να προσελκύω άνδρες. Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος, όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε, αλλά ήταν οι συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες. 

Κοινώνησα στο διάστημα της καραντίνας γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός. Είμαι σε μία δύσκολη φάση, όπως - φαντάζομαι - και όλος ο ελληνικός λαός.

Δυστυχώς, έχω υποστεί κυνηγητά και από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Μου έχουν δημιουργήσει θέματα νομικά και οικονομικά. Επομένως όλα αυτά αποτελούν μία δύσκολη ζωή».