Breaking News

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Katy Perry μετά τον ερχομό της κόρης της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Αυγούστου έγιναν ευτυχισμένοι γονείς η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Katy Perry και ο 43χρονος Άγγλος ηθοποιός και αρραβωνιαστικός της, Orlando Bloom, που είναι και πρεσβευτές καλής θέλησης της Unicef.

Η κορούλα τους θα πάρει το όνομα Daisy Dove. Σε μία πρώτη δήλωση, που είχε ανεβεί την επόμενη μέρα (27/8) στον επίσημο λογαριασμό της Unicef στο Instagam, το ζευγάρι ανέφερε: «Πλημμυρίζουμε από αγάπη καθώς η κόρη μας γεννήθηκε με ασφάλεια και με υγεία».

Η 35χρονη ποπ σταρ καταγράφηκε το Σάββατο να κάνει ψώνια στην Καλιφόρνια, στην πόλη Σάντα Μπάρμπαρα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την παρκαρισμένη μαύρη Porsche της, με το φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει τη στιγμή που τη βοηθούσε να μεταφέρει τα ψώνια της μία υπάλληλος του καταστήματος γυναικείας ένδυσης Wendy Foster.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom μένουν στην αριστοκρατική γειτονιά Montecito της Σάντα Μπάρμπαρα, όπου προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους ανέβαλαν μέσα στο Σεπτέμβριο το γάμο τους για δεύτερη φορά, καθώς επικεντρώθηκαν στη μικρή Daisy Dove, με δεδομένες και τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε ο κορονοϊός στις ΗΠΑ.