Breaking News

Η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περιπέτεια για τον Γιώργο Μαυρίδη και τους συνεργάτες του στο αεροδρόμιο του Μεξικού. O γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist κρατείται σύμφωνα με το protothema.gr στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Into the Skin” του Open ταξίδευε με άλλους 4 συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.

Φθάνοντας όμως στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο του Μεξικού, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του με αποτέλεσμα να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου. Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και να λήξει αίσια και γρήγορα η περιπέτειά τους. Ο παρουσιαστής και η ομάδα του είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα επικοινώνησαν με τους δικούς τους λέγοντάς τους πως είναι καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE από το Open, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του κρατούνται όντως στο αεροδρόμιο γιατί υπήρξε πρόβλημα, καθώς δεν συμπληρώθηκαν σωστά τα έντυπα διαμονής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν συνελήφθησαν, αλλά είναι υπό κράτηση. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα διευθετηθεί το θέμα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους ή αν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Πηγή: TLIFE.gr

Δείτε στο βίντεο, που ακολουθεί, το σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινού, σύμφωνα με το οποίο σημειώθηκε και νέο επεισόδιο χθες το βράδυ.

Ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να απελαθούν και να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φρανκφούρτη και από εκεί στην Αθήνα, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο προκλήθηκε ένα επεισόδιο. Ο πιλότος φέρεται να έδωσε εντολή να κατέβουν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής του Open από το αεροπλάνο, όπου τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.

Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, τους έχει διαμηνυθεί ότι αν δεν φύγουν σήμερα οικειοθελώς από το Μεξικό, θα αναγκαστούν να τους συλλάβουν επίσημα, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους συνοδεύσει αστυνομικός στο ταξίδι τους, προκειμένου να τους παραδώσουν στις ελληνικές αρχές.

Η ελληνική πρεσβεία προσπάθησε να πείσει τις αρχές του Μεξικού να αφεθούν ελεύθεροι και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη χώρα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και πλέον αναμένεται η αναχώρησή τους απόψε το βράδυ (τοπική ώρα).