Breaking News

Η τρυφερή ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη: «Όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το χθεσινό live του Big Brother ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν στα παρασκήνια για να στηρίξει το σύζυγό της και παρουσιαστή του ριάλιτι, Χάρη Βαρθακούρη.

Αργά το μεσημέρι του Σαββάτου ανέβασε μία selfie στο Instagram, που τους δείχνει να ποζάρουν αγκαλιά τα ξημερώματα, ενώ αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στο σύζυγό της.

«Όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πως να έχεις βρει τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου και να δημιουργείτε παρέα, είναι ίσως η μεγαλύτερη ευτυχία σε τούτη τη γη» γράφει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά αναφέρει στη λεζάντα:

«3:24 τα ξημερώματα το κλικ με κούραση αλλά και μεγάλη χαρά. Στιγμές... έρχονται και φεύγουν αλλά μένουν όλες χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά... σε ωριμάζουν, σε μαθαίνουν, σε οδηγούν, σε πάνε μπροστά.

Μην αφήνεις εύκολα και χωρίς σπουδαίο λόγο το καράβι της οικογένειας στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή - πάλεψε το - όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πως να έχεις βρει τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου και να δημιουργείτε παρέα, είναι ίσως η μεγαλύτερη ευτυχία σε τούτη τη γη. Καλό και ήρεμο Σαββατοκύριακο σε όλους με πολλή αγάπη».