Breaking News

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Διαδικτυακή συνάντηση - έκπληξη για φιλανθρωπικό σκοπό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt συναντήθηκαν τη Δευτέρα διαδικτυακά, στα πλαίσια μιας ανάγνωσης της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High» του 1982.

Ήταν η πρώτη τους συνάντηση, μετά την 26η ετήσια απονομή των βραβείων SAG (Screen Actors Guild) Awards, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Στη διαδικτυακή παρέα βρέθηκαν διάσημα πρόσωπα: ο πρωταγωνιστής της ταινίας Sean Penn και οι Dane Cook, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Jimmy Kimmel, Julia Roberts, John Legend και Ray Liotta.

Το φιλανθρωπικό event ήταν να προβληθεί στις 20 Αυγούστου, αλλά τελικά θα μεταδοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς CORE (Community Organized Relief Effort) και REFORM Alliance.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ρόλο από την ταινία θα υποδυθεί ο καθένας. Πάντως, ο Sean Penn επιβεβαίωσε ότι δε θα πάρει το ρόλο του Jeff Spicoli, που είχε στην ταινία.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston είχαν παντρευτεί το 2000 και χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα. Παρά τα κατά καιρούς δημοσιεύματα, που τους θέλουν να ξανασμίγουν - μετά το χωρισμό του Pitt με την Angelina Jolie -, οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι.

Μάλιστα το περασμένο έτος ο Brad Pitt είχε καταγραφεί να πηγαίνει στο ξενοδοχείο Sunset Tower, στο Λος Άντζελες, όπου η Jennifer γιόρτασε τα γενέθλιά της.