Breaking News

Η Κ. Γκαγκάκη μίλησε για τον Μεγάλο Περίπατο και πήρε θέση για τη φωτογράφιση του Σκουλού δίπλα σε άστεγο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου η Κατερίνα Γκαγκάκη ορίστηκε, με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Μάλιστα στις αρχές Σεπτεμβρίου τέλεσε και τον πρώτο της γάμο ως αντιδήμαρχος...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε σε έναν από τους δρόμους του Μεγάλου Περίπατου, ο οποίος ήταν στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, τονίζοντας ότι δεν «ξηλώνεται». Εξηγήσεις είχε δώσει πρόσφατα και ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Βασίλειος - Φοίβος Αξιώτης...

Μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» - σε ζωντανή σύνδεση - για τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και έδειχνε τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει ένα μοντέλο δίπλα σε άστεγο. Συγκεκριμένα, είπε:

«Αυτό το οποίο συμβαίνει με το λιντσάρισμα, κάθε τρεις και λίγο, κάποιου με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Αν με ρωτάς για την ευθύνη του κυρίου Σκουλού, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και δεν ήταν μια δουλειά που μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στην τηλεόραση και δεν ήταν το GNTM στη μέση, δεν θα είχε αυτά τα σχόλια. Το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο να υπάρχουν άστεγοι είναι μια άλλη συζήτηση, η οποία δεν αφορά επ' ουδενί τον κύριο Σκουλό και δεν αφορά την τηλεόραση.

Μην ποινικοποιούμε επαγγέλματα... Καθόμαστε στο σπίτι, κρυμμένοι πίσω από κάτι και λέμε πράγματα πολύ βαριά. Δηλαδή, ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω πού βρέθηκε όλο αυτό το μίσος και όλος αυτός ο θυμός. Ξαφνικά μεγιστοποιούμε θέματα, τα οποία έχουν την κοινωνική τους διάσταση, χωρίς συζήτηση, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τέτοια και όχι ως να κρίνουμε όλους όσοι κινούνται γύρω από αυτά και ουδεμία σχέση δεν έχουν».