Breaking News

Λαζόπουλος: «Μπήκαμε σε καινούργια εποχή, ο φόβος θα είναι διαρκής» - Η αναφορά στην απώλεια της συζύγου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Μπήκα σήμερα σε τρία κτίρια και θερμομετρήθηκα. Βέβαια, σωστά θερμομετρήθηκα. Μπήκαμε σε μία καινούργια εποχή, από την οποία δε θα βγούμε, γιατί αυτός ο φόβος θα είναι διαρκής» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού, σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

Όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, ο σατιρικός ηθοποιός απάντησε: «Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια. Δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα για να μπω».

Η σύζυγός του, Τασούλα, είχε φύγει από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019, σε ηλικία 60 ετών, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα του έλεγε τώρα για τον κορονοϊό, απάντησε συγκινημένος: «Μόνο που σκέφτομαι πόσο εκατό φορές πιο δύσκολη έχει γίνει η κατάσταση, επειδή τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για να κάνουμε θεραπεία, δε θα μπορούσαμε να πάμε. Δε θα ήθελα να το είχε περάσει αυτή τη δύσκολη περίοδο».

«Τώρα είναι πιο δύσκολο, γιατί το ξέρεις όλο. Όταν το ζεις, το ζεις αποσπασματικά. Όταν το γράψεις, είσαι αναγκασμένος να θυμηθείς πολλά πράγματα, πιθανώς που δε θα ήθελες...» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για το βιβλίο που έγραψε για εκείνη.