Breaking News

Α. Μικρούτσικος: «Έφυγα... και ξαναγύρισα - Με έσωσε ο γιος μου. Αν οι γιατροί δεν με περίμεναν απ' έξω...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την επιστροφή του στην τηλεόραση και την αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother, ενώ εξομολογήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Με την ιστορία του αδελφού μου και με την προσωπική μου ιστορία μετά - που βρέθηκα να ασθενώ βαριά - όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother ήταν ένα στοίχημα για μένα. Από εκεί που είδα ότι όλα τελειώνουν... να κάνω μια συνέχεια στην τηλεόραση.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα δεν ήταν "καμπανάκι", ήταν "καμπανάρα". "Έφυγα" και ξαναγύρισα. Είχα υπερβολική στεναχώρια, έπαθα μια ίωση και κατόπιν πνευμονικό οίδημα, έχασα την αναπνοή μου, πνίγηκα, έκλεισα, σταμάτησα... 

Με έσωσε ο γιος μου. Αν οι γιατροί δεν με περίμεναν απ' έξω να με διασωληνώσουν δε θα είχα προλάβει. Αν δεν είχε έρθει ο γιος μου... 

Εγώ δε θυμάμαι τίποτα. Θυμάμαι να αποχαιρετώ τον μάταιο ετούτο κόσμο με ένα παράπονο ότι είναι μικρή η ζωή».

Για την απώλεια του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου, είπε: «Ο Θάνος έχει φύγει, δυστυχώς... Αλλά είναι μέσα μου, στην καρδιά μου και στο μυαλό μου. Τον κουβαλάω με το δικό μου σώμα, σκέφτομαι με τη δική του σκέψη και αγαπάω με το δικό του τρόπο».

Δείτε τις δηλώσεις του.