Breaking News

My Style Rocks - Γαβαλάς: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπορούσε να κάνει το μίμο της Έφης Σαρρή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κάθε Κυριακή ο Λάκης Γαβαλάς παίρνει τη θέση του special guest κριτή στο Gala του «My Style Rocks». Τη φετινή σεζόν δεν εμφανίζεται καθημερινά στο σόου μόδας, καθώς θα παίξει στη μουσική κωμωδία του Jean Poiret «Το Κλουβί με τις τρελές - La Cage aux Folles», που έρχεται στο θέατρο Broadway από τον Οκτώβριο.

«Σήμερα έχουμε πρόβα generale για την παράσταση. Κανονικά δε θα ήμουν στο My Style Rocks, αλλά τελικά το αγαπώ και νομίζω ότι είμαι χρήσιμος εκεί» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Λόγω του ό,τι απουσίαζε ο Λάκης Γαβαλάς, όλη την εκπομπή την είχα πάνω μου εγώ» δήλωσε πρόσφατα στο «The 2night Show» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που μίλησε για την αποχώρησή της από το «My Style Rocks»...

«Καταρχήν το trailer που είδα, η Ευρυδίκη ήταν ντυμένη σαν την Έφη Σαρρή, την παλιά όμως, όχι την καινούργια. Θα μπορούσε να κάνει το μίμο της Έφης Σαρρή. Αυτά που λέει είναι ανακρίβειες, λυπάμαι για εκείνη. Την "κανακίσαμε" πολύ. Μη ξεχνάει ο κόσμος ότι, επειδή αυτό το κoρίτσι είχε περάσει κάποια πολύ μεγάλη αρρώστια, την αγκαλιάσαμε, την αγαπήσαμε και πολλές φορές δεχθήκαμε τα σχόλιά της, τις τρελίτσες της και της δήθεν λιποθυμίες της. Αυτό δεν είναι καλό. Ευρυδίκη μου, ποιος θα σε πάρει σε μία δουλειά όταν βρiζεις όλο τον κόσμο έτσι;» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το βίντεο.