Breaking News

My Style Rocks - Ε. Παπαδοπούλου: «Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Κουδουνάρη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την οικειοθελή αποχώρησή της από το My Style Rocks μίλησε στην κάμερα του Πρωινού η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έριξε την ευθύνη στην παραγωγή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έφυγε λόγω της αντιπαράθεσής της με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Συγκεκριμένα, είπε στη Μαίρη Αρώνη:

«Είμαι καλά, προσπαθώ να ηρεμήσω μετά από όλα αυτά που έγιναν. Ήταν σκληρά και επικίνδυνα, αλλά προχωράμε και όλα είναι καλά.

Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Τους κριτές τους αγαπώ, τους σέβομαι και είναι επαγγελματίες. Θέλω να ξανασυνεργαστώ κάποια στιγμή σε κάτι άλλο μαζί τους. Μου έχουν προσφέρει πάρα πολλά και είναι άνθρωποι που έχω στην καρδιά μου. Η αιτία είναι η παραγωγή. Η παραγωγή με έδιωξε και δεν τους άξιζα να μείνω άλλο εκεί.

Στην κανονική μου ζωή είμαι ήρεμη. Είμαι τηλεπερσόνα όταν ανεβαίνω στο stage, μεταμορφώνομαι... Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε πολλούς χαρακτήρες... Στην παραγωγή άρεσε αυτό, τη συνέφερε κιόλας λόγω των νούμερων των οποίων έφερνα. Απλά θεώρησα ότι η παραγωγή πλέον δεν με σέβεται, δε θέλει να με κρατήσει και άνοιξα την πόρτα κι έφυγα. Ήταν το καλύτερο που έχω κάνει, δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής.

Ναι, θεωρώ ότι είμαι μια τηλεπερσόνα. Δεν το ήξερα και το ανακάλυψα μέσω του παιχνιδιού. Ετοιμάζω τη δική μου σειρά, το δικό μου brand προϊόντων ομορφιάς, που θα είναι σύντομα διαθέσιμο μέσω των τηλεοπτικών καναλιών».



Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε μία συνάντηση που είχε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.