Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Επέστρεψαν 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle όφειλαν 2,4 εκατομμύρια λίρες στους Βρετανούς φορολογούμενους για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, του σπιτιού τους στο Ηνωμένο Βασίλειο κοντά στο Κάστρο του Windsor.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε συμφώνησε να πληρώνει 18.000 λίρες το μήνα για να ξεχρεώσει το κόστος ανακαίνισης του εξοχικού σπιτιού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέστρεψαν ολόκληρο το χρηματικό ποσό, χάρη στην πρόσφατη συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που έκαναν με το Netflix.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τη Δευτέρα ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Harry επιβεβαίωσε ότι πλήρωσε το ποσό στο αρμόδιο κρατικό ταμείο (Sovereign Grant). Επίσης, τόνισε ότι το Frogmore Cottage θα παραμείνει η κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το συμβόλαιο του ζευγαριού με το Netflix τους θέλει να δημιουργούν μια εταιρεία παραγωγής (που δεν έχει ακόμη ονομαστεί), που θα κάνει ντοκιμαντέρ, ταινίες και παιδικά προγράμματα. 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται και η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αν και - σύμφωνα με τη Daily Mail - πηγές από το παλάτι θεωρούν ότι θα προκαλούσε ένταση μεταξύ του Harry και του αδερφού του William.

Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν αγοράσει μία πολυτελή έπαυλη στην Καλιφόρνια, που φέρεται να κόστισε 14.650.000 δολάρια.