Breaking News

The Batman - Robert Pattinson: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση δύο εβδομάδες μετά τη διάγνωση με κορονοϊό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι διακόπηκαν τα γυρίσματα για την ταινία «The Batman», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ το επόμενο έτος και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021.

Η Warner Bros είχε επιβεβαιώσει ότι ένα μέλος από την ομάδα της παραγωγής βρέθηκε θετικό στο κορονοϊό και τέθηκε σε απομόνωση, ωστόσο δεν ανακοίνωσε το όνομα.

Τα αμερικανικά μέσα είχαν αποκαλύψει ότι πρόκειται για τον πρωταγωνιστή Robert Pattinson, με το περιοδικό Vanity Fair να αναφέρει ότι ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός μολύνθηκε από τον ιό λίγες ημέρες μετά την έναρξη των γυρισμάτων κοντά στο Λονδίνο.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την είδηση, ο Robert Pattinson εθεάθη την Τετάρτη σε τρυφερές στιγμές, σε πάρκο του Λονδίνου, με τη σύντροφό του, το 28χρονο μοντέλο Suki Waterhouse, με την οποία είναι μαζί για περισσότερα από 2 χρόνια. Και οι δύο καταγράφηκαν με μάσκα προστασίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, εν μέσω φόβων ότι η διακοπή της παραγωγής για δύο εβδομάδες θα μπορούσε να κοστίσει έως και 5 εκατομμύρια λίρες, ο σκηνοθέτης της ταινίας Matt Reeves προσπαθεί να κινηματογραφήσει όσες περισσότερες σκηνές γίνεται, στις οποίες δεν συμμετέχει ο πρωταγωνιστής.

Ο Robert Pattinson αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα γυρίσματα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο απαιτείται απομόνωση για τουλάχιστον 10 ημέρες εάν ο ασθενής έχει συμπτώματα ή αν έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν μέσα στο 2020 στη Γλασκώβη. Την πρώτη φορά είχαν διακοπεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.