Breaking News

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: H Λένα Δροσάκη, ο γιος τους, ο «Πλάτανος» και το... σουηδικό «The Bachelor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για την ολοκλήρωση, τη συντροφικότητα και την ευτυχία που ζει στο πλευρό της γυναίκας του, Λένας Δροσάκη, καθώς και για το μονάκριβο γιο τους, που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούλιο.

«Αν έρθει δεύτερο παιδί καλώς να έρθει. Είναι η ωραιότερη περιπέτεια» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ρόλο του, ως Αλέξης Τσίπρας, στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι Στην Αίθουσα», ενώ μοιράστηκε και την εμπειρία του στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την κρίση στο χώρο του θεάτρου, λόγω κορονοϊού και το ρόλο του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1, ενώ αποκάλυψε ότι συμμετείχε πριν τρία χρόνια στο σουηδικό «The Bachelor».

Αφού περιέγραψε πώς ήρθε τυχαία - σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη - σε επαφή με μία Ελληνοσουηδέζα, που ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, εξήγησε: «Tότε ήταν η πέμπτη σεζόν. Φτιάχτηκε ένα σενάριο, με κάποιες ιδέες δικές μου. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κoρίτσια. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν γυρίστηκε στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.