Breaking News

Απόστολος Γκλέτσος: «Στα 25 μου θα πήγαινα στο Bachelor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί του Σαββάτου ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε τηλεφωνικά από τη Στυλίδα στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα».

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε την τηλεοπτική επικαιρότητα, μίλησε για τον κορονοϊό και τη συμμετοχή του στη σειρά «8 Λέξεις» και δήλωσε πως, αν και δεν θα πήγαινε ποτέ για βουλευτής, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πάντα στα σχέδιά του. 

Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και το «The Bachelor» του Alpha:

«Παρακολουθώ την τηλεόραση σαν απλός θεατής, αλλά και σαν επαγγελματίας του χώρου. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλα υπάρχουν φέτος και καλώς υπάρχουν και ο τηλεθεατής βλέπει αυτά που νομίζει ότι του κάνουν καλό και τον διασκεδάζουν.

Παρακολουθώ τα ριάλιτι για να ξέρω τι γίνεται... Έχω γνώμη και βεβαίως καλώς υπάρχουν. Τα παιδιά που πάνε εκεί, μέσα στο γενικό χαμό της ανεργίας και της απραγίας, είναι ένας τρόπος για να βγάλουν κάποια χρήματα - γιατί όλοι πληρώνονται εκεί - και να δείξουν τα ταλέντα τους...

Αν η κόρη μου, που είναι 18 ετών, μού έλεγε πως θα ήθελε να πάει στο Bachelor, δε θα ασκούσα και τρομακτικές πιέσεις γιατί είναι ενήλικη. Νομίζω ότι είναι κακό να μπαίνεις εμπόδιο σε κάτι που κάποιος το θέλει πολύ. Θα έλεγα τη γνώμη μου, αλλά μέχρι εκεί, δε θα ασκούσα βέτο. Θα το συζητούσα μαζί της... Η ζωή με έχει διδάξει ότι δεν υπάρχει "ναι και όχι", αλλά υπάρχουν δεδομένα, που τα βάζει κάτω και βρίσκεις λύσεις...

Αν ήμουν ο Αποστόλης στα 25 μου θα πήγαινα στο Bachelor, γιατί όχι; Αλλά ο Αποστόλης των 53 να πάει στο Bachelor θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος».

Δείτε το βίντεο.