Breaking News

Η Γιάννα Τερζή μας δείχνει το σπίτι που μεγάλωσε: «Ο πατέρας μου ήθελε να με κρατήσει μακριά από τη νύχτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Δευτέρα είχε κυκλοφορήσει στο YouTube το video clip για το τραγούδι «Για Σένα Μόνο», όπου ο αγαπημένος Πασχάλης Τερζής ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με την κόρη του, Γιάννα.

Η Μαίρη Αργυριάδου συνάντησε τη Γιάννα Τερζή, η οποία έδειξε στους τηλεθεατές το σπίτι που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα»:

«Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια, απάντησε "Από πού κι ως πού;". Κάτι τέτοιο μου είχε πει... Επίσης, με ρώτησε "Και πού ξέρεις εσύ απ' αυτά, πού θα πας;". Εγώ ήθελα να ακούσω "Εννοείται παιδί μου, εγώ θα σου δείξω". Δεν ήταν ακριβώς έτσι, το ξέρω ότι δεν ήθελε. Δεν ήθελε τη νύχτα, όπως την είχε αυτός στο μυαλό του... Από τότε που με θυμάμαι μέχρι και την εφηβεία μου, πήγα δύο - τρεις φορές να τον δω σε νυχτερινό μαγαζί. Μας κρατούσε ο μπαμπάς μου μακριά απ' όλο αυτό.

Το διάστημα της Eurovision παραήμουν συνεσταλμένη, προσεκτική και επηρεασμένη από τον κύκλο μου. Έπρεπε να πω περισσότερα για όσα συνέβησαν τότε.

Με τον Χρήστο, τον σύντροφό μου, είμαστε καλά. Δεν είμαι από τα κoρίτσια που από μικρές ονειρεύονται το γάμο.
 
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ακόμα φρέσκια, μπήκε στην τηλεόραση και έγινε σούπερ σταρ. Η κοπέλα ακόμα πιστεύω ότι προσαρμόζεται για τον εαυτό της. Θα πει και στη φίλη της "Έλα να σου κάνω δοκιμαστικό;"».

Επίσης, η Γιάννα Τερζή περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε με τον ράπερ Akon στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο.