Breaking News

Big Brother: Η γραμμή ζωής της Ραμόνα - Πιάστηκαν στα χέρια Ραΐσα και Άννα Μαρία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο live της Παρασκευής ήταν η σειρά της Ραμόνα Μοροσάνου  να χαράξει τη δική της γραμμή ζωής, μιλώντας για τις σημαντικές, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που τη σημάδεψαν.

Η Ραμόνα μίλησε για τη ζωή της, από τη Ρουμανία μέχρι την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά του πατέρα της στη μητέρα της, ο οποίος είχε αρχίσει να πίνει και να τζογάρει, όπως είπε.

Επίσης, μίλησε για την απώλειά της μητέρα της, που τη συγκλόνισε, όπως και για το σοβαρό τροχαίο που είχε το 2012, όπου έχασε το σκύλο της.

Στο σπίτι του Big Brother έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Ραΐσα Κόντι.

Τα αίματα άναψαν μετά από μία ατάκα της Άννας Μαρίας. «Σε κατάλαβα κι εγώ και όλη η Ελλάδα. Ακόμα και η μανούλα σου σε κατάλαβε» είπε στη Ραΐσα, η οποία έγινε έξαλλη και όρμησε να τη χτυπήσει.

Τελικά παρενέβησαν η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που πήραν σε ένα δωμάτιο τη Ραΐσα, η οποία φώναζε «Ηλίθια, τρελή».

Στη συνέχεια ο Big Brother κάλεσε και τις δύο στο δωμάτιο επικοινωνίας και τις έκανε παρατήρηση. Στην Άννα Μαρία έκανε επίπληξη για προσβολή της οικογένειας της συμπαίκτριάς της και στη Ραΐσα για βiαιη συμπεριφορά.

Πριν το live οι δύο παίκτριες πήραν μέρος σε μία έντονη συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε τα βίντεο.