Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 47: Τα δάκρυα της Κάτιας και η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Μικαέλα και την Έρη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τελευταίο διάστημα η Κάτια Φουρτούνη δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες στο My Style Rocks, καθώς φαίνεται να είναι πιεσμένη από τις εμφανίσεις της.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου η Κάτια ξέσπασε σε κλάματα μετά την κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη, ενώ εξέφρασε το φόβο της ότι θα αποχωρήσει στο Gala της Κυριακής.

«Φοβάμαι να μην είμαι πολύ χαμηλά στην κατάταξη... Μπορεί να φύγω» είπε χαρακτηριστικά στον κριτή, ο οποίος προσπάθησε να την καθησυχάσει.

Ξεχωριστή στιγμή του επεισοδίου το concept που επέλεξε η Μικαέλα Φωτιάδη, με την Έρη Λώλη να εκφράζει την έντονη αντίθεσή της ότι δεν ταιριάζει για πικ νικ.

Η Μικαέλα υποστήριξε την επιλογή της, έχοντας τη στήριξη και από την Αφροδίτη Μπάρμπα, ωστόσο η Έρη επέμεινε στην άποψή της.

Να σημειωθεί ότι η Μικαέλα και η Έρη δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Πριν λίγες ημέρες η Μικαέλα είχε στηρίξει τη Χριστίνα Κεφαλά, μετά τα σχόλια της Έρης...

Τελικά, μετά τη βαθμολογία των κριτών, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Τζένη Γεωργιάδου και η Χριστίνα Κεφαλά. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, που ανέδειξαν νικήτρια τη Τζένη Γεωργιάδου.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα με την Κάτια, τη Μικάελα και τη νίκη της Τζένης. Ολόκληρο το επεισόδιο 47 στο 4ο βίντεο.