Breaking News

Δ. Βανδή: «Δεν ήθελα να χαλάω τις προσδοκίες των άλλων - Όλο αυτό με πίεζε πολύ και κάποια στιγμή...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχθηκαν το Σάββατο στην πρεμιέρα του Dot τη Δέσποινα Βανδή, η οποία, κοιτώντας τα εξώφυλλα των τελευταίων 20 ετών, θυμήθηκε αστείες και συγκινητικές ιστορίες από τη ζωή της.

Σε μία εξομολόγηση, σχετικά με την καριέρα της και την ηλικία της, η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν στο πώς σε βλέπουν, δεν αλλάζεις εσύ. Εγώ και στα 49 και στα 48 στα ίδια πάνω - κάτω βρισκόμουν.

Με το που μπαίνει το 50 σε μια γυναίκα αρχίζει να λέει η άλλη "Αυτή η φωτογραφία που έβγαλες μήπως είναι λίγο αρκετά σeξι;". Και λες "γιατί;" και απαντά "Μα είσαι 50!". Ναι αλλά στα 49 δεν την πείραζε... Άρα αλλάζει η οπτική των άλλων προς εσένα, διότι εσύ είσαι αυτό που ήσουν. Δεν σου επιτρέπεται; Γιατί; Επειδή μπήκε ένας αριθμός; Ποιος το ορίζει αυτό;

Δεν ήμουν ένας άνθρωπος που λειτουργούσε με "γκάζι". Δεν ήθελα να κάνω λάθος. Δεν ήθελα να χαλάω τις προσδοκίες των άλλων, ακόμη και αυτά που έγραφαν οι fans για πράγματα που περίμεναν από μένα. Όλο αυτό με πίεζε πάρα πολύ, έπρεπε να ανταποκριθώ σ' αυτό που περίμεναν οι άλλοι από μένα. Και κάποια στιγμή είπα "Παιδιά, εγώ θέλω να κάνω άλλα πράγματα"...

Ξέρω πολύ καλά πού βρίσκομαι. Δεν με ενδιαφέρει κανείς να με λέει 25 ή 30, δεν είμαι άλλωστε. Δεν είμαι μια γυναίκα 50 ετών που προσπαθεί να κάνει μία που είναι 25. Προσπαθώ να κάνω έναν άνθρωπο, που είναι καλοδιατηρημένος στην ηλικία που βρίσκεται».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.