Breaking News

Β. Λασκαράκη: «Στο Έρωτας Μετά πιέστηκα - Τελικά μου αρέσει η κωμωδία» - Γιατί ναυάγησαν οι συζητήσεις για εκπομπή; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για όλα: την τηλεόραση, το θέατρο και την οικογένειά της (την κόρη της Εύα και το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο). Ειδικότερα, είπε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση:

«Ήταν λίγο της ταλαιπωρίας το σίριαλ "Έρωτας Μετά". Τα γυρίσματα ήταν δύσκολα, ωστόσο, επειδή ήθελα να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Τελικά αποφάσισα ότι μου αρέσει η κωμωδία! Κάποια στιγμή πιέστηκα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων έκλαιγα κάθε μέρα για ώρες.

Αισθάνομαι καλύτερα στην κωμωδία. Μου αρέσει πολύ η οικογενειακή κωμωδία. Το "Σόι" για μένα ήταν ένα σίριαλ, που πολύ δύσκολα θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Αλλά το κανάλι έκρινε ότι έπρεπε να σταματήσει. Το σεβόμαστε και προχωράμε.

Είχα συζητήσει για εκπομπή τη φετινή σεζόν. Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 για πρωινό στο Mega, αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τότε ήρθε και η πρόταση για το "Σόι". Δέχτηκα και δικαιώθηκα, ήταν ίσως η πιο σωστή επιλογή την πιο σωστή στιγμή. Ήταν καρμικό, από αυτό το σήριαλ κέρδισα πολλά, απέκτησα φίλους, έκανα κουμπαριές...

Φέτος, το παραδέχομαι, ένιωσα πολύ πιο έτοιμη για να κάνω εκπομπή. Έγιναν συζητήσεις (με τον Alpha), σε αρχικό στάδιο. Δεν συμφωνήσαμε σε διάφορα πράγματα, δεν ήταν μόνο το οικονομικό...».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.