Breaking News

Donald Trump: Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο και έβγαλε τη μάσκα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Donald Trump επέστρεψε στον Λευκό Οίκο για να συνεχίσει τη θεραπεία του κατά του κορονοϊού μετά την  τριήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε εισαχθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και η σύζυγός του, Melania, η οποία έχει ηπιότερα συμπτώματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μάλιστα την Κυριακή είχε βγει για λίγη ώρα με SUV έξω από το νοσοκομείο, χαιρετώντας πλήθος οπαδών του.

Ο Donald Trump, που βγήκε τη Δευτέρα από το νοσοκομείο, αποβιβάστηκε από το ελικόπτερο, συνεχίζοντας να φορά μάσκα.

Όπως αναφέρει το BBC, αργότερα αφαίρεσε επιδεικτικά τη μάσκα του στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, όπου αρκετοί συνεργάτες του έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό τις τελευταίες ημέρες, ενώ δήλωσε πως αισθάνεται πολύ καλά.

Νωρίτερα, τη Δευτέρα, είχε γράψει στο Twitter: «Θα φύγω από το Walter Reed στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε τον κορονοϊό. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την προεδρία μου, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό,τι ένιωθα πριν από 20 χρόνια!».


Υπενθυμίζεται ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος σε ένα μήνα, στις 3 Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσει τον Joe Biden στις προεδρικές εκλογές.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Euronews.