Breaking News

Donald Trump: «Είμαι καλύτερα - Πρέπει να επιστρέψω - Τις επόμενες μέρες η πραγματική δοκιμασία» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Donald Trump είχε εισαχθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed αργά το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Αμερικής), καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και η σύζυγός του, Melania, η οποία έχει ηπιότερα συμπτώματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Οι πληροφορίες για την υγεία του Αμερικανού προέδρου είναι αντικρουόμενες, ωστόσο ο ίδιος ανέβασε νέο βίντεο στο Twitter το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Αμερικής) από το στρατιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο είπε ότι τα πάει καλά, τονίζοντας, όμως, πως το «πραγματικό τεστ» θα είναι τις επόμενες μέρες.

Ο Donald Trump ευχαρίστησε του γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό,  ενώ είπε,  μεταξύ άλλων (δείτε την ανάρτησή του στο τέλος): 

«Ήρθα εδώ γιατί δεν ένιωθα τόσο καλά, είμαι πολύ καλύτερα τώρα... Εργαζόμαστε σκληρά για να γίνω καλά. Πρέπει να επιστρέψω, διότι οφείλουμε να κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά. Έχουμε κάνει απίστευτα καλή δουλειά, αλλά έχουμε ακόμα βήματα να κάνουμε και πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Θα επιστρέψω και πιστεύω ότι θα επιστρέψω σύντομα... Πρέπει να ολοκληρώσουμε την προεκλογική εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει και για την οποία κάνουμε πολύ καλή δουλειά... Θέλω να σας πω ότι νιώθω καλά. Υποθέτω ότι η περίοδος των επόμενων μερικών ημερών θα είναι το πραγματικό τεστ. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες».

Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη ενημέρωση, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο γιατρός του, Sean Conley, είχε αναφέρει: «Είμαι ευτυχής που αναφέρω ότι ο πρόεδρος τα έχει πάει πολύ καλά και δεν χρειάζεται συμπληρωματικό οξυγόνο».

Σύμφωνα με το BBC, εκτός από τον Trump και τη σύζυγό του έξι ακόμα άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, τα οποία είχαν παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Rose Garden του Λευκού Οίκου πριν από μία εβδομάδα.

Συνολικά τα άτομα, που έχουν βρεθεί θετικά από το επαγγελματικό περιβάλλον του προέδρου των ΗΠΑ, καταγράφονται σε φωτογραφία που δημοσιεύει το BBC.