Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 30 (Gala): Αποχώρησε η Γεωργία Βρανά - Ποια παίκτρια κέρδισε τα 2.500 ευρώ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση της 
Γεωργίας Βρανά ολοκληρώθηκε το Gala του My Style Rocks, που προβλήθηκε εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου και τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα.

Λαμπερές εμφανίσεις, γεμάτες φαντασία και συνδυασμένες με τραγούδι και χορό, χάρισαν στους τηλεθεατές οι διαγωνιζόμενες του σόου μόδας του ΣΚΑΪ.

Το stage μετατράπηκε σε ένα ατελείωτο πάρτι με οικοδέσποινα την απαστράπτουσα Κατερίνα Στικούδη. Οι κοπέλες, εμπνευσμένες από το "Singer Icon" που επέλεξαν, μέσα από όμορφα acts και πρωτότυπα concepts, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή. Μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, άρρηκτα συνδεδεμένες με το ύφος και το στιλ των κoριτσιών, έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος και ο special guest κριτής Λάκης Γαβαλάς κλήθηκαν να βρουν την πιο ξεχωριστή εμφάνιση. 

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις, η οποία κέρδισε τα 2.500 ευρώ.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη, η Μαρία Χριστίνα Περγάλια και η Γεωργία Βρανά.

Μετά την ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες υπήρξε ισοψηφία και τελικά οι κριτές «έσωσαν» την Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη.

Κατόπιν η κριτική επέλεξε την αποχώρηση της Γεωργίας Βρανά, οπότε συνεχίζει στο My Style Rocks και η Μαρία Χριστίνα Περγάλια.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 30 (Gala) στο 3ο βίντεο.