Breaking News

Εκτός GNTM 3 ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι - Ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία - Η καλεσμένη-έκπληξη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την Ειρήνη Μητράκου να έχει χάσει τη θέση της στο διαγωνισμό, στο επεισόδιο της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου ξεκίνησε η νέα μέρα στο GNTM 3, όπου υπεροχή των αγοριών έγινε ακόμα πιο αισθητή.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach, Γιώργος Καράβας, πήγαν στο σπίτι για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες, φέρνοντας μαζί τους μια παλιά γνώριμη του διαγωνισμού, που ενθουσίασε τα υποψήφια μοντέλα, την Άννα - Μαρία Ηλιάδου. Ως μία από τις περσινές νικήτριες και έχοντας διανύσει με επιτυχία το ίδιο μονοπάτι, η Άννα - Μαρία ήταν η πλέον κατάλληλη για να μοιραστεί με τα παιδιά χρήσιμες συμβουλές για τον διαγωνισμό.

Με φωτογράφο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα επίδοξα μοντέλα πήραν μέρος σε μια φωτογράφηση ομορφιάς σε τριάδες, με θέμα “Natural Beauty Trio'', που στόχο είχε να τους μάθει να χειρίζονται το κοντινό τους πλάνο και να ελέγχουν τις εκφράσεις του προσώπου τους.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν έπρεπε να περάσουν κυριολεκτικά μέσα απ' αυτό. Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφήθηκαν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούσαν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

Η διαδικασία απαιτούσε καλή φυσική κατάσταση και αντοχή, στοιχεία που φαίνεται να έλειπαν από κάποια παιδιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκρήξεις συναισθημάτων.

Οι στρατηγικές επιλογές του Ηρακλή Τσουζίνοφ, ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας, καθώς και οι άτυχες στιγμές την ώρα της φωτογράφισης, έφεραν εντάσεις, διαφωνίες και άφησαν διαγωνιζομένους και κριτές σοκαρισμένους.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Δημοσθένης Τζουμάνης. Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών. 

Από το GNTM 3 αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, ο οποίος είχε περάσει στο διαγωνισμό με golden pass. Κατά τη δοκιμασία ο 18χρονος γλίστρησε και παραπάτησε, όταν πήγε περάσει τον καταρράκτη, με αποτέλεσμα να μην έχει λήψη, γεγονός που τον οδήγησε εκτός GNTM.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας.
 \