Breaking News

Ετοιμάζεται να γίνει μαμά η Emily Ratajkowski (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μαμά για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Emily Ratajkowski, η οποία είναι παντρεμένη από το 2018 με τον 33χρονο παραγωγό ταινιών Sebastian Bear-McClard.

Η 29χρονη, που έχει προωθήσει τη δική της συλλογή με μαγιό, που είναι γνωστή ως Inamorata,  αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Emily Ratajkowski μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσω αναρτήσεων στο Instagram, αλλά και ενός βίντεο για το περιοδικό Vogue, όπου ποζάρει στο εξώφυλλο. Το βίντεο το σκηνοθέτησε η φίλη της Lena Dunham.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ίδια δεν θέλει ακόμη να μάθει το φύλο του μωρού. «Όταν ο σύζυγός μου κι εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα "Τι (φύλο) θέλετε;". Απαντάμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και πως θα μας ενημερώσει τότε» εξήγησε στο περιοδικό.


Το βίντεο την καταγράφει - μεταξύ άλλων - στο σπίτι, στη μπανιέρα της και στον γυναικολόγο της, με την ίδια να μοιράζεται ιδιαίτερα τολμηρά πλάνα.

Να σημειωθεί ότι η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear-McClard έχουν κι έναν σκύλο, τον Colombo, ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο.