Breaking News

ELIF: Επεισόδια 706 - 707 - 708, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/11/20 - Επεισόδιο 706: Η Ελίφ προστάτεψε τη Ρεϊχάν με αποτέλεσμα και το δεύτερο σχέδιο της Βιλντάν να αποτύχει. Παρά την ομολογία όμως της Ελίφ, η Χουμεϊρά εξακολουθεί να κατηγορεί τη Ρεϊχάν λέγοντας πως εκείνη θα έβαλε την Ελίφ να πάρει το κολέ. Ο Κερέμ έχει κουραστεί να ακούει τη Χουμεϊρά και τον Ταρίκ να κατηγορούν την Ελίφ και τη Ρεϊχάν και φεύγει ελπίζοντας να βρει τη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν είναι στο πάρκο και δεν ξέρει τι να κάνει. Θέλει να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά γρήγορα αλλάζει γνώμη. Είναι απελπισμένη.  Η Γιλντίζ προσπαθεί να μάθει την αλήθεια και κάνει διάφορες ερωτήσεις στην Ελίφ. Η Ελίφ όμως επιμένει πως εκείνη το έκανε. Η Γιλντίζ όμως γνωρίζοντας την καλόκαρδη και ευγενική της φύση, δυσκολεύεται να το πιστέψει. 

Η Μπιρτσέ έχει ρίξει κατά λάθος καφέ στα σχέδια του Γιουνούς και προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της πριν επιστρέψει εκείνος στο γραφείο του.  Η Ματσιντέ νιώθει άσχημα για το περιστατικό με το κολιέ και για τα σκληρά λόγια του Ταρίκ και της Χουμεϊρά εναντίον της Ελίφ. Η ταραχή της είναι τόσο μεγάλη, που σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της. Η Βιλντάν πηγαίνει στην κουζίνα να φτιάξει ένα τσάι στη Ματσιντέ. Ο Κερέμ εξακολουθεί να αναζητά τη Ρεϊχάν. Ζητάει από τη Γιλντίζ το τηλέφωνο της και την καλεί αλλά είναι κλειστό. Ο Κερέμ ζητάει τη βοήθεια ενός φίλου του αστυνομικού για να εντοπίσουν το τηλέφωνο της.  Η Ρεϊχάν είναι μόνη της στο πάρκο και αναρωτιέται αν τα χρήματά της φτάνουν για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μια γυναίκα και ένας άντρας την παρακολουθούν και φαίνεται πως δεν έχουν καλές προθέσεις.

Το αφεντικό της Ζουλιντέ της ζητάει να βρει έναν τρόπο ώστε να έρχεται στη δουλειά χωρίς το παιδί της. Ο αστυνομικός φίλος του Κερέμ του λέει πως μάλλον εντόπισαν το κινητό της Ρεϊχάν και ο Κερέμ κατευθύνεται στο σημείο, που του υποδεικνύει.  Ο Γιουνούς επιστρέφει στο γραφείο του και η Μπιρτσέ προσπαθεί να του πει τι συνέβη αλλά εκείνος είναι βιαστικός γιατί έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού. Λίγο πριν φύγει της ζητάει να πετάξει τα σχέδια που είχε πάνω στο γραφείο του γιατί δεν τα χρειάζεται. Η Μπιρτσέ ανακουφίζεται γιατί δεν είχε καταφέρει να διορθώσει τη ζημιά.  Ο άντρας και η γυναίκα στο πάρκο ληστεύουν τη Ρεϊχάν.  Η Ελίφ ακούει τον Ταρίκ και τη Βιλντάν να μιλάνε και μαθαίνει πως η Βιλντάν έκλεψε το κολιέ και το έβαλε στο δωμάτιο της Ρεϊχάν...


Τρίτη 3/11/20 - Επεισόδιο 707: Ο Ταρίκ και η Βιλντάν βλέπουν την Ελίφ και τη ρωτάνε πόση ώρα κάθεται και τους ακούει. Θέλουν να μάθουν τι άκουσε. Η Ελίφ τους λέει πως δεν άκουσε τίποτα. Ο Ταρίκ την απειλεί πως αν μιλήσει θα την κλειδώσει στο γκαράζ και της λέει μια τρομαχτική ιστορία για το τι έχει συμβεί εκεί παλιά με κάτι άλλα παιδάκια. Η Ελίφ τρομοκρατείται και τους λέει πως δεν θα μιλήσει. Όμως τώρα ξέρει πως ο Ταρίκ και η Βιλντάν παγίδεψαν τη Ρεϊχάν.  Η Ρεϊχάν στο πάρκο δέχεται την επίθεση ενός άντρα και μιας γυναίκας και την απειλούν με ένα μαχαίρι. Ο Κερέμ εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και τη σώζει.

Η Χουμεϊρά λέει στην Παρλά πως απέλυσε τη Ρεϊχάν αν και μετά η Ελίφ παραδέχτηκε πως εκείνη πήρε το κολιέ της αλλά αυτό έγινε αφού η Ρεϊχάν είχε φύγει από το σπίτι.  Ο Κερέμ εξηγεί στη Ρεϊχάν πως η Ελίφ ομολόγησε ότι εκείνη πήρε το κολιέ. Η Ρεϊχάν του λέει πως η Ελίφ δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη με τη Ρεϊχάν. Η Παρλά και η Χουμεϊρά δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Η Ματσιντέ λέει στη Ρεϊχάν πως μπορεί να συνεχίζει να δουλεύει στην έπαυλη. Η Ρεϊχάν αγαπάει και σέβεται πολύ τη Ματσιντέ και δεν μπορεί να της αρνηθεί. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα και η Ελίφ την αγκαλιάζει, είναι χαρούμενη που επέστρεψε.

Η Παρλά είναι έξαλλη με τον Κερέμ και του λέει πως δεν καταλαβαίνει γιατί υπερασπίζεται τόσο πολύ μια υπηρέτρια. Ο Κερέμ της απαντάει πως υπερασπίζεται το δίκαιο.  Η Ρεϊχάν ρωτάει την Ελίφ γιατί είπε ότι εκείνη πήρε το κολιέ αφού είναι σίγουρη πως το κoριτσάκι δεν έχει καμία σχέση. Η Ελίφ επιμένει πως εκείνη το έκανε. Η Ματσιντέ μαλώνει τη Χουμεϊρά και της ζητάει να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά γιατί η Ρεϊχάν κατηγορήθηκε άδικα και αυτό είναι αμαρτία...


Τετάρτη 4/11/20 - Επεισόδιο 708: Η Βιλντάν έχει συνέχεια μαζί της την Ελίφ και της δίνει να κάνει βαριές δουλειές. Ο Κερέμ πηγαίνει με τον Ταρίκ στην εταιρία. Η Ματσιντέ χαίρεται πολύ για αυτό.  Ο Ταρίκ υποκρίνεται πως είναι και εκείνος ευχαριστημένος αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν θέλει ο Κερέμ να ασχολείται με την εταιρία γιατί φοβάται πως θα την αναλάβει. Η Βιλντάν και η Ελίφ καθαρίζουν το δωμάτιο της Χουμεϊρά. Η Βιλντάν βρίσκει ένα μουσικό κουτί, που είχε κάνει δώρο ο Ταρίκ στη γυναίκα του για το πρώτο παιδί, που θα αποκτούσαν. Η Βιλντάν το βάζει σε ένα εμφανές σημείο και φεύγει από το δωμάτιο. Η Ελίφ το βλέπει και το περιεργάζεται. Η Βιλντάν υποκρίνεται πως αναζητά την Ελίφ και η Χουμεϊρά τη βλέπει. Φοβάται πως η Ελίφ έχει μπει πάλι στο δωμάτιο της και όταν πηγαίνει και τη βλέπει να παίζει με το μουσικό κουτί γίνεται έξαλλη και την αρπάζει βίαια από το χέρι. Το μουσικό κουτί πέφτει κάτω και η Χουμεϊρά σε έξαλλη κατάσταση διώχνει την Ελίφ από το σπίτι και την πετάει στον κήπο.

Η Ματσιντέ ρωτάει τη Χουμεϊρά τι συνέβη και εκείνη της λέει πως η Ελίφ θα έκλεβε ένα ακόμα αντικείμενο αν δεν την είχε δει. Της λέει πως η Ελίφ έσπασε το μουσικό κουτί, που της είχε χαρίσει ο Ταρίκ. Η Ελίφ είναι στον κήπο και τα γόνατά της είναι ματωμένα. Η Ρεϊχάν τη βλέπει από το παράθυρο της κουζίνας και πηγαίνει να τη βοηθήσει.  Κοντά τους πηγαίνει και η Ματσιντέ και ζητάει από τη Ρεϊχάν να φέρει την Ελίφ στο σαλόνι. Η Ματσιντέ βλέπει τις πληγές της Ελίγ και ζητάει από τη Βιλντάν να φέρει βαμβάκι και οινόπνευμα. Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη και αρχίζει να ουρλιάζει. Η Ματσιντέ πηγαίνει την κόρη της στο διπλανό δωμάτιο.

Η Χουμεϊρά συνεχίζει να κάνει παράπονα για την Ελίφ και λέει στη μητέρα της πως δεν ήταν ένα απλό μουσικό κουτί αυτό που καταστράφηκε, της το είχε χαρίσει ο Ταρίκ για το αγέννητο παιδί τους. Η Ματσιντέ της ζητάει να σταματήσει να μιλάει αλλά η Χουμεϊρά συνεχίζει λέγοντας για το πως θέλει να γίνει μητέρα και η Ματσιντέ της απαντάει πως αυτό που έκανε στην Ελίφ δεν έχει καμία σχέση με τη μητρότητα. Ο Σαφάκ προσπαθεί να βρει μια καλή δουλειά για την Ζουλιντέ. Η Ελίφ μαθαίνει πως η Χουμεϊρά είχε χάσει το μωρό της όταν ήταν έγκυος και νιώθει μεγάλη θλίψη για εκείνη...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ