Breaking News

ELIF: Επεισόδια 709 - 710, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 5/11/20 - Επεισόδιο 709: Ο Σαφάκ χρειάζεται την υπογραφή της Ζουλιντέ για κάποια χαρτιά για το σχολείο του Εμιρχάν και πηγαίνει σπίτι της. Η Ζουλιντέ είναι στη δουλειά και ο Εμιρχάν μαζί της. Το αφεντικό της όμως θυμώνει και της λέει να μην ξαναέρθει για δουλειά αν φέρει μαζί της το παιδί της. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά συζητούν για την Ελίφ. Ο Ταρίκ της λέει πως και εκείνος μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο αλλά ήξερε πως να φέρεται στους μεγάλους, η Ελίφ δεν έχει τρόπους. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή έσπασε το μουσικό κουτί και λυπάται και για όσα έχει περάσει η  Χουμεϊρά. Σκέφτεται πως ίσως μπορεί να φτιάξει το μουσικό κουτί. Ο Κεράμ υποδέχεται στην πισίνα τους φίλους του. Ένας από αυτούς, ο Τολγκά, παρατηρεί τη Ρεϊχάν και δείχνει να του αρέσει. Η Παρλά το καταλαβαίνει. 

Ο Ταρίκ μιλάει με τη Ματσιντέ και της λέει πως η παρουσία της Ελίφ δεν κάνει καλό στην ψυχολογία της Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ του απαντάει πως το να διώξουν την Ελίφ δεν θα διορθώσει κάτι. Η Ελίφ μπαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά για να επιδιορθώσει το μουσικό κουτί.  Ο Τολγκά πλησιάζει τη Ρεϊχάν και την φλερτάρει επίμονα. Η Ρεϊχάν απομακρύνεται και η Παρλά παρατηρεί τη σκηνή και λέει στον Τολγκά πως βάζει στοίχημα ότι δεν μπορεί να την κατακτήσει. Ο Τολγκά δέχεται την πρόκληση της Παρλά. Ο Τολγκά κάνει ερωτήσεις στον Κερέμ σχετικά με τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ καταλαβαίνει τις προθέσεις του φίλου του και δεν του αρέσουν καθόλου. Εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο όταν η Παρλά του λέει πως η Ρεϊχάν έχει μάτια μόνο για τον Τολγκά. Ο Τολγκά ακολουθεί τη Ρεϊχάν και τη φλερτάρει άκομψα, ο Κερέμ τον ακούει κρυφά αλλά φεύγει πριν ακούσει τη Ρεϊχάν να βάζει τις φωνές στον νεαρό. Ο Κερέμ παρεξηγεί την κατάσταση και πιστεύει πως η Παρλά έχει δίκιο και πως η Ρεϊχάν έχει γοητευθεί από τον Τολγκά.

Ο Σαφάκ πηγαίνει στη δουλειά της Ζουλιντέ και μπαίνει στην κουζίνα τη στιγμή, που ο Εμιρχάν σπάει δυο πιάτα. Το αφεντικό μαλώνει τον Εμιρχάν αλλά ο Σαφάκ επεμβαίνει και φεύγει από το μέρος μαζί με τη Ζουλιντέ και τον γιο της.  Η Ζουλιντέ τον ευχαριστεί αλλά της λέει πως μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της. Ο Εμιρχάν είναι λυπημένος επειδή η μητέρα του έχασε εξαιτίας του τη δουλειά της. Το σχολείο θα ξεκινήσει σύντομα και θα έχουν πολλά έξοδα. Η Ζουλιντέ του ζητάει να μην ανησυχεί και θα βρει τον τρόπο να τα καταφέρουν. Ο Εμιρχάν της προτείνει να τηλεφωνήσει στη θεία του, την αδελφή της Ζουλιντέ αλλά εκείνη δεν θέλει. Όταν επιστρέφουν σπίτι βρίσκουν λογαριασμούς ενώ ο μικρός μυρίζει το φαγητό των γειτόνων και πεινάει. Η Ζουλιντέ ξέρει πως χρειάζονται άμεσα χρήματα. Ο Τολγκά είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τη Ρεϊχάν και αφήνει το τηλέφωνο του, σίγουρος πως θα το βρει εκείνη...


Παρακευή 6/11/20 - Επεισόδιο 710: Το πάρτι τελειώνει και η Ρεϊχάν αφήνει το τηλέφωνο του Τολγκά στην κουζίνα γιατί νομίζει πως ανήκει στον Κερέμ. Η Ζουλιντέ κλαίει επειδή δεν μπορεί να ταϊσει σωστά τον γιο της. Ο Εμιχάν νιώθει άσχημα όταν τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση και τηλεφωνεί στη θεία του αλλά εκείνη του κλείνει το τηλέφωνο. Η Τουλάι πηγαίνει φαγητό στη Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του προβληματισμένος για την κατάσταση της Ζουλιντέ και η μητέρα του καταλαβαίνει πως κάτι τον βασανίζει. Του λέει πως έχασαν την ηρεμία τους εξαιτίας της Ζουλιντέ. Ο Ταρίκ λέει στην Χουμεϊρά πως η Ελίφ δεν αποτελεί πρόβλημα για τώρα και εκείνη δεν καταλαβαίνει τι θέλει ν πει. Ο Ταρίκ μιλάει για το πως η Ματσιντέ την αντιμετωπίζει σαν να ήταν εγγονή της και η Χουμεϊρά μισεί αυτή την κατάσταση. Ο Κερέμ είναι θυμωμένος με τη Ρεϊχάν επειδή πιστεύει πως της αρέσει ο Τολγκά. Στην πραγματικότητα η Ρεϊχάν αρνήθηκε με άσχημο τρόπο το φλερτ του νεαρού αλλά ο Κερέμ δεν το είδε αυτό.

Η Χουμεϊρά θυμάται όταν ο γιατρός της είπε πως δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά και κλαίει. Βλέπει το μουσικό κουτί επιδιορθωμένο και δεν καταλαβαίνει πως έγινε αυτό. Πιστεύει πως το έφτιαξε ο Ταρίκ αλλά εκείνος το αρνείται. Ο Τολγκά έρχεται στην έπαυλη και η Ρεϊχάν είναι αυτή, που ανοίγει την πόρτα. Ο Τολγκά της λέει πως πρέπει να ξέχασε το τηλέφωνο του και η κοπέλα καταλαβαίνει πως το τηλέφωνο που βρήκε, ανήκει στον Τολγκά.  Η Ρεϊχάν του το δίνει και ο Τολγκά επιμένει να της ζητάει να βγουν ραντεβού.  Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη μαζί του. Ο Τολγκά όμως είναι πεισματάρης  και δεν το βάζει κάτω. Η Ρεϊχάν του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ή να βγει μαζί του. Ο Κερέμ τους βλέπει μαζί από μακριά και παρεξηγεί ξανά την κατάσταση. Η Ρεϊχάν πηγαίνει καφέ στον Κερέμ και εκείνος τη ρωτάει γιατί άργησε. Η Ρεϊχάν δικαιολογείται πως ήταν μόνη της στην κουζίνα και δεν είχε βοήθεια.

Ο Κερέμ όμως ξέρει πως δεν λέει αλήθεια και εκνευρίζεται. Της ζητάει να φύγει και συνειδητοποιεί πως ζηλεύει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τα χαρτιά για το σχολείο του Εμιρχάν στην Ζουλιντέ για να τα υπογράψει και εκείνη τότε καταλαβαίνει πως και γιατί βρέθηκε το προηγούμενο βράδυ στο εστιατόριο. Μετανιώνει για τον απότομο τρόπο με τον οποίο του φέρθηκε. Μια γειτόνισσα τους βλέπει και αρχίζει το κουτσομπολιό. Κάποιος στέλνει λουλούδια στη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ τα βλέπει και η ζήλια τον τρελαίνει.  Διαβάζει το σημείωμα και καταλαβαίνει πως τα έστειλε ο Τολγκά. Ο Κερέμ δίνει τα λουλούδια στη Ρεϊχάν στην κουζίνα και φεύγει θυμωμένος. Η Ρεϊχάν διαβάζει το σημείωμα και γίνεται έξαλλη. Δεν της αρέσει ο Τολγκά και ο τρόπος που την πολιορκεί, την κάνει να αισθάνεται άβολα. Πετάει τα λουλούδια στα σκουπίδια...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ