Breaking News

Η Elizabeth Hurley μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα του γιου της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο Ιούνιο έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, ο Steve Bing, παραγωγός ταινιών και σεναριογράφος, γνωστός για την έντονη φιλανθρωπική του δράση. 

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι έθεσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του... Συγκεκριμένα, πήδηξε στο κενό από το διαμέρισμά του, που βρίσκεται στον 27ο όροφο σε πολυκατοικία στην περιοχή Century City του Λος Άντζελες. Πηγές ανέφεραν τότε στο TMZ ότι έπασχε από κατάθλιψη, που επιδεινώθηκε λόγω έλλειψης κοινωνικής επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο Steve Bing ήταν πατέρας του 18χρονου Damian, που απέκτησε από τη σχέση του στο παρελθόν με τη Βρετανίδα ηθοποιό και πρώην μοντέλο Elizabeth Hurley, ενώ άφησε πίσω του και μια κόρη, την Kira, από τη σχέση του με την τενίστρια Lisa Bonder.

Η Elizabeth Hurley είχε δημοσιεύσει σε ανάρτησή της 6 κοινές τους φωτογραφίες, ευχαριστώντας τους followers της για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 55χρονη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You, όπου μίλησε πρώτη φορά για την απώλειά του, όπως και για το γιο της.

Οι δυο τους δεν μιλούσαν για χρόνια, ωστόσο οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν πριν ο Steve Bing θέσει τέλος στη ζωή του.

«Ήταν υπέροχο να έχουμε επαφές ξανά. Δεν είμασταν φίλοι για πολύ καιρό, αλλά περίπου ενάμιση χρόνο πριν επέστρεψε στη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό You.

Για το θάνατό του, τόνισε: «Είναι πολύ λυπηρό... απλά τρομερό. Φοβερό που συνέβη, αλλά υπάρχει κάποια ανακούφιση που είχαμε αποκαταστήσει τη σχέση μας και δεν υπήρχε κακή αίσθηση μεταξύ μας».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μεγάλη ρήξη στη σχέση της με τον Steve Bing προκλήθηκε όταν έμεινε έγκυος στον Damian, καθώς ο εκατομμυριούχος παραγωγός ταινιών αρχικά αρνήθηκε ότι ήταν ο πατέρας του, υποδηλώνοντας ότι η ηθοποιός δεν ήταν μονογαμική. Τελικά έγινε τεστ DNA, το οποίο απέδειξε την πατρότητά του.

Μεταξύ άλλων, η Elizabeth Hurley τόνισε ότι ανησυχεί για το γιο της, λόγω κορονοϊού και πως τον πιέζει να της στέλνει συνέχεια μηνύματα για να ξέρει που βρίσκεται.