Breaking News

Γεωργία Βρανά: Η φίλη της Σοφία Δανέζη και ο Χάρης Χριστόπουλος που «μιλάει απότομα, περίεργα και προσβλητικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» μίλησε - μέσω skype - το πρωί της Κυριακής η Γεωργία Βρανά, η οποία αποχώρησε από το My Style Rocks...

H Γεωργία Βρανά - που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, ενώ τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Μεγαλόνησο και την Ελλάδα - μίλησε για την κολλητή φίλη της Σοφία Δανέζη, που συμμετέχει στο Big Brother, ενώ αναφέρθηκε και στον Χάρη Χριστόπουλο.

Για τη Σοφία Δανέζη, με την οποία πέρασε ένα μήνα μαζί την περίοδο της καραντίνας, τόνισε ότι είναι έντονος και παρεξηγημένος χαρακτήρας.

«Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Στην καραντίνα τσακωθήκαμε και μεταξύ μας γιατί συζητήσαμε έντονα. Αλλά δεν κάνει τίποτα για να πειράξει κάποιον άνθρωπο. Δεν είναι καθόλου κακός χαρακτήρας. Και μ' άρεσε αυτό που έγινε με το μικρόφωνο γιατί κατάλαβα ότι ήθελε να βοηθήσει τη φίλη της (Αφροδίτη)» είπε, μεταξύ άλλων, στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Για το My Style Rocks και τον Χάρη Χριστόπουλο, δήλωσε: 

«Έχω μιλήσει για την αδυναμία που έχω στον κύριο Κουδουνάρη και την κυρία Χριστοπούλου. Επίσης, ο κύριος Χριστόπουλος θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει λίγο απότομα, περίεργα και προσβλητικά και δεν μου αρέσει καθόλου. Και το γεγονός ότι έχει φύγει από το καθημερινό My Style Rocks, θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έχει γίνει. Άλλο να κάνει guest στο Gala και άλλο να είναι καθημερινά στα γυρίσματα.

Eίχε αντιπάθεια στο πρόσωπό μου, αυτό αισθανόμουν γιατί έβλεπα συνέχεια να μου βάζει χαμηλές βαθμολογίες, ενώ σε άλλα κoρίτσια έδινε καλούς βαθμούς απλόχερα.

Το πρόβλημά μου δεν έχει να κάνει με τη βαθμολογία. Επειδή ήμουν εκεί και έβλεπα πράγματα που δεν τα έδειχναν σε εσάς, δεν μου άρεσε ο τρόπος του... Μας μιλούσε απότομα. Βασικά ήταν έντονος και δεν είχε τρόπο να πει κάτι... Έχουν κοπεί πολλά πράγματα που δεν τα βλέπετε, όπως στην αποχώρηση της Ευρυδίκης και άλλα πράγματα».