Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε η Παρασκευή Κερασιώτη - Ένας παίκτης είχε τις... τέσσερις καλύτερες φωτογραφίες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι, στο επεισόδιο της Τρίτης 27 Οκτωβρίου οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με άλλο ένα απαιτητικό concept και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα, που έφερε. Στη δοκιμασία δεν έλειψαν οι εντάσεις, ενώ προκλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφιση, για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στα παιδιά, εγγυώμενοι την ασφάλεια τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκόλεψαν τα μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Στο πλατό οι κριτές αξιολόγησαν τις λήψεις και επέλεξαν τις καλύτερες, που ήταν 4, όλες του Αιμιλιάνο Μάρκου.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών. Από το GNTM 3 αποχώρησε συγκινημένη η 19χρονη Παρασκευή Κερασιώτη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση στο τελευταίο βίντεο.