Breaking News

Οι 4 ποινές του Big Brother στην Άννα Μαρία - Τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το ξέσπασμα της, προκαλώντας μάλιστα και φθορά στην πόρτα του σπιτιού του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη τέθηκε αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδελφός ανακοίνωσε: «Η Άννα Μαρία τίθεται αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση. Ταυτόχρονα της αφαιρείται η δυνατότητα της ψήφου για την ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας, καθώς και η συμμετοχή της στη διαδικασία για τη διεκδίκηση του "βέτο". Σε περίπτωση παραμονής της στο σπίτι του Big Brother δεν θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την αρχηγία για μία εβδομάδα.».

Στη συνέχεια η ίδια είπε στους συμπαίκτες της: «Είναι αυτονόητο πως ζητάω συγγνώμη αποκλειστικά και μόνο για τη σύγχυση που προκάλεσα στις καρδιές και στις ψυχές σας. Φυσικά προκάλεσα φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα δεχθώ οποιαδήποτε ποινή μου επιβληθεί. Δεν θα πω τίποτε άλλο, απλά δε θέλω από δω και πέρα να μου ξαναμιλήσει κανένας σας κι έτσι θα είμαστε όλοι πολύ ωραία. Είδα ότι η συμπεριφορά μου, που την απαράδεκτη, σας έφερε αρκετά κοντά όλους. Πιστεύω ότι αν φύγω θα περνάτε πιο όμορφα χωρίς εμένα».

Δείτε όσα έγιναν στα βίντεο που ακολουθούν.