Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - Ο νικητής της δοκιμασίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Χρύσας Καβράκη, στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου οι 19 πλέον, διαγωνιζόμενοι, άρχισαν σιγά - σιγά να προσαρμόζονται στην καθημερινότητα του GNTM 3.

Στο νέο τους ταξίδι έχουν μαζί τον διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη και τη γυμνάστρια Ένη Αργυρού, που ως ειδικοί τους βοηθούν να γίνουν οι «καλύτερες εκδοχές» του εαυτού τους.

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντιηλιακό, να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, που ήταν ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει 3 συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφησης, με τις επιλογές του να πυροδοτούν αντιδράσεις.

Νικητής στη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Έντουαρντ Στεργίου. Από το GNTM 3 αποχώρησε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Να σημειωθεί ότι - σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει το Star - η 21χρονη κατάγεται από την Ελλάδα και τη Σουηδία, ενώ σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα είχε επιστρέψει από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM.

Δείτε τα βίντεο.