Breaking News

Η προειδοποίηση του Big Brother στους παίκτες - Έντονος καυγάς Σοφίας-Ραμόνας και Άννας Μαρίας-Ραΐσας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Big Brother έκανε μία ανακοίνωση στους παίκτες, η οποία - ίσως - φέρει ανατροπές στις επόμενες διαδικασίες αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδελφός είπε σε έντονο ύφος στους παίκτες: «Κάποιοι συγκάτοικοι συνεχίζουν να μην συμμορφώνονται στις προειδοποιήσεις μου... Όποιος συγκάτοικος βγάλει, σκεπάσει, καλύψει, πειράξει ή αρνηθεί να φορέσει το μικρόφωνό του ή ακόμα και να το τοποθετήσει σε απόσταση που να εμποδίζει τη σωστή καταγραφή της φωνής του, θα ορίζεται αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση».

Στο μεταξύ, για ακόμη μία φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση η Σοφία Δανέζη και η Ραμόνα Μοροσάνου. Κάποια στιγμή η Σοφία της είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της και πως εκείνη έχει αντιπαλότητα, με τη Ραμόνα να απαντά: «Για κάποια άτομα έχω βγάλει ήδη συμπέρασμα».

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν και αργότερα η τραγουδίστρια είπε στη Ραμόνα: «Λες ψέματα, είσαι μια ψεύτρα, είσαι μια κοπέλα που ζηλεύει, είσαι μια κοπέλα κομπλεξικιά. Κρίμα γιατί είσαι πολύ όμορφη κοπέλα και δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από σένα από την πρώτη μέρα που μπήκαμε εδώ πέρα».

Επίσης, καυγάς για.. κάτι αυγά σημειώθηκε και μεταξύ της Άννας-Μαρίας Ψυχαράκη και της Ραΐσας Κόντι, με την πρώτη να κάνει έντονες παρατηρήσεις στη νεαρή παίκτρια.

Δείτε τα βίντεο.